
سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1215 | piskesvat |
![]() |
3 | 2709 | mehran99 |

صدیف بدری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: با تلاشها و پیگیریهای لازم و اساسی کلیات منطقه آزاد اردبیل به تصویب نهایی مجلس شورای اسلامی رسید و ماده واحده آن نیز هفته آینده تصویب میشود.
وی تصویب منطقه آزاد را نقطه عطفی در تاریخ توسعه استان اردبل دانست و بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، تصویب منطقه آزاد برای اردبیل قابل قیاس با استان شدن آن است و راه رشد و توسعه هر چه بیشتر در منطقه را هموار خواهد کرد.
نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با تبریک این رویداد مهم برای اهالی استان اردبیل گفت: در این زمینه شاهد تلاشها و پیگیریهای گسترده مجمع نمایندگان استان، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار اردبیل و جمعی از نخبگان استانی بودیم که این تلاشها شایسته قدردانی است.
بدری با اشاره به برخی مخالفتها در زمینه تصویب لایحه منطقه آزاد استان اردبیل افزود: با رایزنیهای اساسی با نمایندگان مخالف تصویب منطقه آزاد اردبیل، توانستیم رای آنها را جلب کرده و زمینه برای تصویب این منطقه را فراهم آوریم.