close
تبلیغات در اینترنت
غذاهای اردبیل

ADS [A1]
درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
موضوعات سایت
مهندسی مواد
جزوه متالورژی [189]
کارشناسی ارشد [16]
فیلم [3]
هنرستان [6]
جوشکاری [21]
معرفی سایت [8]
معرفی دانشگاه [2]
مکانیک
دایکاست [12]
ساخت و تولید [22]
فناوری اطلاعات
پروژه و جزوه [10]
کارورزی [0]
اردبیل
تاریخچه اردبیل [1]
گردشگری [32]
غذاهای اردبیل [18]
صنایع دستی اردبیل [2]
اخبار اردبیل [170]
تصویر [35]
گالری تصاویر
طبیعت [20]
حیات وحش [6]
حور [6]
دریا [5]
اتومبیل [10]
خنده دار(بدون شرح) [5]
شعر
ترکی [22]
فارسی [46]
طنز [11]
حدیث و مناجات [21]
دانلود
فیلم و سریال [6]
ترانه [46]
نوحه [9]
جزوات (عمومی) [24]
گوناگون [5]
زنگ موبایل [2]
دانستنی
گیاهان دارویی [65]
آیا میدانید(سرگرمی) [109]
سلامت [108]
معما [11]
دنیای وب
کامپیوتر [191]
موبایل [109]
نرم افزار رایانه [31]
اندروید [99]
وبسایت [25]
فنی و حرفه ای
فرزکاری [1]
کاشی کاری [1]
آبگرمکن [4]
کامپیوتر [5]
ورزشی
تصاویر [44]
اخبار [238]
دانستنی [44]
سوالات استخدام
احکام [7]
اطلاعات عمومی [8]
بانک [4]
آهنگ پیشواز
همراه اول [12]
ایرانسل [15]
رایتل [3]
اطلاعیه
تحصیلی،دانشگاهی [59]
عمومی [15]
سخنان [1]
آرشيو مطالب
تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان یاداشت های مهندس جوان وآدرس http://farshadfotouhi.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
جستجو

لینک های ورزشی

منو های سایت

آخرين ارسال هاي تالارگفتمان

 

در کوچه عارف اردبیل عطر و بویی پیچیده و یاد شیرینی را در ذهن عابران

تداعی می‌کند. به دنبال این عطر خاطره‌انگیز که می‌روم به مغازه کوچکی

می‌رسم که محل تولید شکلات سنتی اردبیل است.

 


نویسنده : admin
یکشنبه 15 بهمن 1396

 

مواد لازم :

- گوشت گوسفندی ( قیمه ای خرد شده ) 500 گرم

کره ( ذوب شده ) 80 گرم

روغن مایع به مقدار لازم

روش تهیه :

در قابلمه ای حاوی 20 گرم کره ( ذوب شده ) و کمی روغن ، گوشت را تفت دهید

تا آب آن کاملاً کشیده شود سپس مقداری آب ، به همراه چوب دارچین

  به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.


نویسنده : admin
جمعه 30 بهمن 1394

 

طرز تهیه:

شیر را گرم کرده به حدی که به دمای 37 درجه برسد. بعد کره وشکر و زردچوبه ،نمک

پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ را میریزیم بعد آرد را ریخته خمیر میکنیم. به حدی که

خمیر نرمی بدست آید وخمیر بدست نچسبد.


نویسنده : admin
جمعه 18 دي 1394

 

این غذای خوشمزه مخصوص اردبیل هست واقعا عالی و خوشمزه

يه پياز درشت رو رنده ميكنيم با كمي كره فقط در حد يه تاب دادن حرارت

ميديم فيله هاي مرغ رو اضافه ميكنيم ماست كه بهتره يه كم ترش

باشه و غليظ بهش اضافه ميكنيم

 


نویسنده : admin
جمعه 04 دي 1394

 

تقریبا به شکل شیر برنج می باشد با این تفاوت که در فرنی بجای برنج از آرد برنج

استفاده می شود طرز تهیه آن هم به این صورت است که ابتدا مقدار لازم شیر را

در داخل قابلمه ریخته و سپس تقریبا برای هر نیم لیتر شیر دو قاشق غذا خوری آرد

برنج مخلوط می کنیم بعد روی شعله گذاشته و تا زمان جوشیدن ان را با قاشق در

یک جهت حرکت می دهیم


برچسب : طرز تهیه فرنی (اردبیل) ,طرز تهیه فرنی اردبیل ,طرز تهیه فرنی ,غذاها و خوردنیهای استان اردبیل ,غذاهای اردبیل ,غذاهای سنتی اردبیل ,غذاهای سنتی و محلی اردبیل ,طرز تهیه فرنی با آرد برنج ,طرز تهیه فرنی مجلسی ,طرز تهیه فرنی با آرد برنج بسیار مقوی و لذیذ ,آشنایی با روش تهیه فرنی ,آموزش طرز تهیه فرنی با آرد برنج ,طرز تهیه انواع فرنی با نشاسته و آرد برنج ,آموزش فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان ,طرز تهيه چند غذاي كمكي براي شيرخواران ,فرنی اردبیل ,غذاهای محلی اردبیل ,
نویسنده : admin
جمعه 04 دي 1394

 

مواد لازم:

بلغورگندم (یارما) یک پیمانه
هویج کوچک دو عدد
سیب‌زمینی کوچک دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
آب دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

بقیه در ادامه مطلب


نویسنده : admin
جمعه 06 آذر 1394

 

خَشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان (اردبیل) است که خوردن آن بین ساکنین مناطق

مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. به سبب وجود مقدار زیادی گندم و

شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این باورند که خوردن خشیل باعث مقاومت بدن در

برابر سرما می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

در ادامه مطلب


نویسنده : admin
جمعه 15 آبان 1394

 

یک آش دوغ محلی و اصیل را با این دستور بچشید. اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید

، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود. اگر برگ

سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود, در مناطق

اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا کسانی که دوست دارند

با آش خود مخلوط کنند. برخی به سبزیجات این آش شوید و نعناع اضافه می کنند, نعناع

بیشتر برای تزئین آش در زمان سرو بکار می رود.


برچسب : طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل ,طرز تهیه آش دوغ اردبیل ,آش دوغ اردبیل ,غذای اردبیل ,آش دوغ آش دوغ محلی آذربایجان ,طرز تهیه آش دوغ ,آش دوغ ,اردبیل ,آشنایی با روش تهیه آش دوغ ,غذای محلی اردبیل ,آموزش آشپزی غذای اردبیل ,خانمهای با سلیقه طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل ,آش دوغ اردبیل، آذربایجان ,آش دوغ اردبیلی بپزید ,آش دوغ اردبیلی ,آش دوغ اردبیلی بپزید! ,سوپ و آش/ آش دوغ اصل اردبيل ,نحوه تهیه آش دوغ اصل اردبیل ,نحوه تهیه آش دوغ اردبیل ,آموزش تهیه آش معروف سرعین و اردبیل ,
نویسنده : admin
پنجشنبه 23 مهر 1394

 

این غذای بسیار لذیذ و آسان طبخ یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل می باشد در زبان

آذری چیغیرتما به اضافه کردن تخم مرغ‌ها در آخرین مرحله پخت گفته میشود. در صورتیکه

برای طبخ این غذا از مرغ استفاده نشود همانند املت گوجه خواهد بود

مواد لازم:
3 عدد ران مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز متوسط
۳ ق کره
۴ عدد گوجه رسیده درشت


نویسنده : admin
جمعه 17 مهر 1394

 

اگه به سبزی دسترسی ندارین ... خوشحال باشین ...چون نوعی از این آش - سبزی نمیخواد ...

هم با کشک و هم با سرکه میتوان مصرف کرد . ( البته فقط با یکی از اونها . چون میگین خوردن

سرکه همراه با کشک پوست صورت رو لک میکنه .) اگه اصرار به مصرف سبزی دارین در صورت

تمایل این آش رو دقیقا باهمین دستور میتونین با سبزی آش : یک کیلو تره و جعفری و گشنیز

و برگ چغندر هم تهیه کنین .ولی نیازی نیست چون این آش بدون سبزی تهیه میشه و خیلی

خوش خوراکه ...


برچسب : آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری ,آش میوه اردبیل ,آش مخصوص چهارشنبه سوری ,غذای مخصوص چهارشنبه سوری ,آشنایی با روش تهیه آش میوه ,آشنایی با روش تهیه آش میوه غذای محلی آذربایجان ,طرز تهیه آش میوه غذای محلی آذربایجان ,طرز تهیه آش میوه ,آش رشته اردبیل ,آش رشته اردبیل ( اَریشتَ آشی ) ,آشپزی در اردبیل آش میوه اردبیل ,آش میوه ,سوپ وآش ,طرز تهیه آش میوه اردبیل ,آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری ,آشپزی ,طرز تهیه آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری ,
نویسنده : admin
پنجشنبه 02 مهر 1394

 

خورش بادام اردبیلی یا پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست.

مواد لازم:

گوشت ریز خرد شده : ۵٠٠ گرم

خلال بادام : ١۵٠ گرم

پیاز داغ : یک پیمانه

آبغوره : ١/٢ پیمانه

تخم‌مرغ : ٣ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود.)

نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران

.......


برچسب : آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه غذای محلی اردبیل ,غذای محلی اردبیل ,آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه ,آشنایی با روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه ,غذای محلی اردبیلی ها ,آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه غذای محلی ,طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) ,طرز تهیه خورش قیمه، خورش قیمه ,آشنایی با روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی ,روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی اشپزی ,خورش پیچاق قیمه یا خورش بادام ,غذا های محلی ,طرز تهیه غذای محلی اردبیل(پیچاق قیمه) ,نحوه پخت پیچاق قیمه ,طرز تهیه غذای اردبیلی پیچاق قیمه ,طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل ، بسيار خوشمزه و متفاوت ,
نویسنده : admin
جمعه 27 شهريور 1394
آمار کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
kahkeshandl آمار مطالب
kahkeshandl کل مطالب : 1566
kahkeshandl کل نظرات : 116

kahkeshandl آمار بازدید
kahkeshandl بازديد امروز : 883 نفر
kahkeshandl بارديد ديروز : 1,307 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل امروز : 2 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل ديروز : 10 نفر
kahkeshandl بازديد هفته : 6,251 نفر
kahkeshandl بازديد ماه : 43,804 نفر
kahkeshandl بازديد سال : 124,011 نفر
kahkeshandl بازديد کلي : 1,517,140 نفر

kahkeshandl وضیعت آنلاین
kahkeshandl افراد آنلاین : 4 نفر
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




نظرشما درباره وبسایت ؟




اوقات شرعی
اوقات شرعی
محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی


خدمات اینترنتی




امكانات سایت


x بستن پنجره
تبلیغات