close
تبلیغات در اینترنت
غذاهای اردبیل

درباره سایت


    سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 1571
    کل نظرات : 117
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 6
    تعداد اعضا : 674
    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 1,654
    باردید دیروز : 1,937
    گوگل امروز : 22
    گوگل دیروز : 26
    بازدید هفته : 8,221
    بازدید ماه : 39,904
    بازدید سال : 239,516
    بازدید کلی : 1,632,645

اطلاعات کاربری


    عضو شويد

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    فراموشی رمز عبور؟

    عضویت سریع

آرشیو

کاربران

اوقات شرعی

محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی



خدمات اینترنتی




پشتیبانی

منو های سایت

آخرین ارسال های انجمن

تره ترکیب گیاهان وحشی و خودرو با خاصیت درمانی


 

تره کوهی، گیاهی شبیه به تره فرنگی، دارای طعم تند مانند پیاز و سیر است.

این گیاه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است .

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل , سلامت ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

برچسب ها : آشپزی , تره , غذاهای سنتی اردبیل , خواص گیاه تره کوهی , خواص دارویی بعضی از گیاهان دارویی , گیاهان دارویی و معجزه گر , سبزی های کوهی , آشپزی در اردبیل , غذاهای اردبیل , تره غذای سنتی اردبیل , غذاهای محلی اردبیل , غذاهای سنتی استان اردبیل , خوشمزه ترین غذاهای آذری , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , اسفناج پخته شده , طرز تهیه تره اسفناج , غذای محبوب اردبیل ,
بازدید : 138
تاریخ : یکشنبه 13 اسفند 1396 زمان : 20:51 | نویسنده : admin | نظرات ()

رسته شکلات ۱۰۰ ساله اردبیل


 

در کوچه عارف اردبیل عطر و بویی پیچیده و یاد شیرینی را در ذهن عابران

تداعی می‌کند. به دنبال این عطر خاطره‌انگیز که می‌روم به مغازه کوچکی

می‌رسم که محل تولید شکلات سنتی اردبیل است.

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : غذای اردبیل , غذای محلی اردبیل , دستور پخت غذاهای سنتی اردبیل , غذای اردبیلی , غذاهای سنتی استان اردبیل , غذاهای محلی اردبیل , طرز تهیه انواع غذاهای محلی اردبیل , غذاهای سنتی اردبیل , خوشمزه ترین غذاهای آذری , غذاهای محلی , غذاها و شیرینی و آش سنتی استان اردبیل , سوغات اردبیل , معرفی شیرینی‌های سنتی اردبیل , شکلات رسته اردبیل ,
بازدید : 134
تاریخ : یکشنبه 15 بهمن 1396 زمان : 0:37 | نویسنده : admin | نظرات ()

خورشت هویج (یر کوکی خورشی)


 

ابتدا سر وته هویج ها را با چاقو ببرید و پوستش را بگیرید وبه صورت خلالی خیلی نازک

خرد کنید. سپس هویج ها را درون لگن تمیز که مخصوص همین کاراست چند باربشویید

تا کاملا تمیز شده و کف نارنجی رنگ آن کاملا برود و سپس.....

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : خورشت هویج (یر کوکی خورشی) , یر کوکی خورشی , خورشت هویج , طرز تهیه خورشت هویج , غذاهای محلی اردبیل و طرز تهیه آن , غذاهای محلی استان اردبیل , غذاهای محلی , آموزش پخت غذاهای محلی استان اردبیل , انواع خورشت و غذاهای گوشتی , خورش , طرز تهیه انواع غذاهای محلی اردبیل , خورشت هویج اردبیل , غذاهای محلی اردبیل , آموزش آشپزی و طرز تهیه جدیدترین دستورات , غذای اردبیل , اردبیل , لیست بلند بالای غذاهای محلی اردبیل , معرفی جاذبه های گردشگری اردبیل , غذاهای سنتی استان اردبیل , غذاهای سنتی اردبیل را بشناسیم ,
بازدید : 193
تاریخ : پنجشنبه 01 تير 1396 زمان : 19:59 | نویسنده : admin | نظرات ()

آش گیلدیک آذری با گل نسترن


 

گل نسترن تازه یا خشک را از قبل خیس میکنیم و بعد ابکش کرده و استفاده میکنیم.

در صورت تمایل کوفته ها را از قبل آماده کنید و کمی در روغن تفت دهید.

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

برچسب ها : آش گیلدیک آذری با گل نسترن , طرز تهیه آش گیلدیک آذری زبان ها , طرز تهیه آش گیلدیک اردبیل , غذاهای اردبیل , آش گیلدیک , طرز تهیه آش گیلدیک , طرز تهیه آش گیلدیک آذری , دستور پخت آش گیلدیک , یک پیش غذای آذری , آموزش آشپزی , آشهای سنتی اردبیل , گیلدیک آشی(نسترن وحشی)از آشهای سنتی اردبیل , آشپزی در اردبیل , نسترن کوهی , آش گیلدیک اردبیل و طرز تهیه آن , غذاهای محلی اردبیل , لیست بلند بالای غذاهای محلی اردبیل , غذاهای سنتی استان اردبیل , طرز تهیه انواع غذاهای محلی اردبیل , غذاهای سنتی و محلی اردبیل ,
بازدید : 280
تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1396 زمان : 5:41 | نویسنده : admin | نظرات ()

ترشی قورمه اردبیل


 

ترشی قورمه یکی از خورشت‌های محلی اردبیل است که بسیار لذیذ می‌باشد

 این خورشت را در اردبیل در ماه رمضان برای سحری می‌پزند. طبخ این خورشت

در اردبیل متداول است.

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

برچسب ها : ترشی قورمه , طرز تهیه ترشی قورمه , ترشی گرما , آموزش آشپزی , طرز تهیه ترشی قورمه اردبیلی , ترشی قورمه و شوید پلو , غذاهای محلی استان اردبیل , غذاهای سنتی استان اردبیل , غذاهای اردبیل , لیست بلند بالای غذاهای محلی اردبیل , آشپزی در اردبیل , غذاهای محلی اردبیل , غذاهاي محلي استان اردبیل , آشپزی ایرانی , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , معرفی غذاهای سنتی اردبیل , معرفی صنایع‌دستی و غذاهای محلی استان اردبیل , استان اردبیل , ترشی قورمه اردبیل , آشنایی با روش تهیه ترشی قورمه ,
بازدید : 234
تاریخ : سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 زمان : 8:47 | نویسنده : admin | نظرات ()

قیسی پلو اردبیل


 

مواد لازم :

- گوشت گوسفندی ( قیمه ای خرد شده ) 500 گرم

کره ( ذوب شده ) 80 گرم

روغن مایع به مقدار لازم

روش تهیه :

در قابلمه ای حاوی 20 گرم کره ( ذوب شده ) و کمی روغن ، گوشت را تفت دهید

تا آب آن کاملاً کشیده شود سپس مقداری آب ، به همراه چوب دارچین

  به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید.


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : قیسی پلو اردبیل , قیسی پلو , طرز تهیه رشته پلو قیسی , رشته پلو قیصی (آذربایجان) , غذاي مجلسي تركي , غذای محلی اردبیل , غذای استان اردبیل , رشته پلو قيصي آذربايجان , آموزش طرز تهیه ی قیسی پلو , غذاهای محلی اردبیل , پلو قیسی اردبیل , آشپزی سنتی اردبیل قیسی پلو , چگونه قیسی پلو درست کنیم؟ ,
بازدید : 344
تاریخ : جمعه 30 بهمن 1394 زمان : 18:26 | نویسنده : admin | نظرات ()

طرز تهیه نان فطیر اردبیل


 

طرز تهیه:

شیر را گرم کرده به حدی که به دمای 37 درجه برسد. بعد کره وشکر و زردچوبه ،نمک

پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ را میریزیم بعد آرد را ریخته خمیر میکنیم. به حدی که

خمیر نرمی بدست آید وخمیر بدست نچسبد.


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : طرز تهیه نان فطیر اردبیل , طرز تهیه نان فطیر , غذاهای اردبیل , آشپزی در اردبیل , آموزش نان فطیر , دستور پخت فطير محلي اردبیل , طرز تهیه فطیر اذربایجان , طرز تهیه و آموزش فطیر سنتی اردبیل , فطیر اردبیل , فطیر سنتی اردبیل , نان فطیر , فطیر ,
بازدید : 523
تاریخ : جمعه 18 دي 1394 زمان : 11:54 | نویسنده : admin | نظرات ()

ساج ايچي (اردبیل)


 

این غذای خوشمزه مخصوص اردبیل هست واقعا عالی و خوشمزه

يه پياز درشت رو رنده ميكنيم با كمي كره فقط در حد يه تاب دادن حرارت

ميديم فيله هاي مرغ رو اضافه ميكنيم ماست كه بهتره يه كم ترش

باشه و غليظ بهش اضافه ميكنيم

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : ساج ايچي (اردبیل) , ساج ايچي اردبیل , غذاها ی اردبیل , غذای محلی اردبیل , غذای خوشمزه مخصوص اردبیل , غذاهای سنتی اردبیل طرزتهیه ساج ایچی , ساج ایچی , غذاهای محلی آذربایجانی , غذاهای محلی اردبیل , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , غذاهای محلی , غذاهای محلی استان اردبيل , غذاها و خوردنیهای استان اردبیل ,
بازدید : 323
تاریخ : جمعه 04 دي 1394 زمان : 2:7 | نویسنده : admin | نظرات ()

طرز تهیه فرنی (اردبیل)


 

تقریبا به شکل شیر برنج می باشد با این تفاوت که در فرنی بجای برنج از آرد برنج

استفاده می شود طرز تهیه آن هم به این صورت است که ابتدا مقدار لازم شیر را

در داخل قابلمه ریخته و سپس تقریبا برای هر نیم لیتر شیر دو قاشق غذا خوری آرد

برنج مخلوط می کنیم بعد روی شعله گذاشته و تا زمان جوشیدن ان را با قاشق در

یک جهت حرکت می دهیم


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : طرز تهیه فرنی (اردبیل) , طرز تهیه فرنی اردبیل , طرز تهیه فرنی , غذاها و خوردنیهای استان اردبیل , غذاهای اردبیل , غذاهای سنتی اردبیل , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , طرز تهیه فرنی با آرد برنج , طرز تهیه فرنی مجلسی , طرز تهیه فرنی با آرد برنج بسیار مقوی و لذیذ , آشنایی با روش تهیه فرنی , آموزش طرز تهیه فرنی با آرد برنج , طرز تهیه انواع فرنی با نشاسته و آرد برنج , آموزش فرنی با آرد برنج برای ماه رمضان , طرز تهيه چند غذاي كمكي براي شيرخواران , فرنی اردبیل , غذاهای محلی اردبیل ,
بازدید : 251
تاریخ : جمعه 04 دي 1394 زمان : 1:57 | نویسنده : admin | نظرات ()

دمی یارما اردبیل


 

مواد لازم:

بلغورگندم (یارما) یک پیمانه
هویج کوچک دو عدد
سیب‌زمینی کوچک دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
آب دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : دمی یارما اردبیل , دمی یارما , یارما پلو , طرز تهیه " دمی یارما" , دمی یارما یا بلغور با قیمه , کتاب آشپزی دمی یارما , طرز تهیه و پخت دمی یارما , طرز پخت دمی یارما , غذای اردبیل , یارما شورباسی , آشپزی در اردبیل , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , غذای محلی اردبیل , غذاهای اردبیل , استان اردبیل , سرآشپز اردبیل , غذاهای استان اردبیل ,
بازدید : 397
تاریخ : جمعه 06 آذر 1394 زمان : 15:14 | نویسنده : admin | نظرات ()

خشیل اردبیلی (غذای اردبیلی)


 

خَشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان (اردبیل) است که خوردن آن بین ساکنین مناطق

مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. به سبب وجود مقدار زیادی گندم و

شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این باورند که خوردن خشیل باعث مقاومت بدن در

برابر سرما می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

در ادامه مطلب


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : (غذای اردبیلی) , خشیل , خشیل اردبیلی , غذای اردبیلی , غذاهای اردبیلی , آشپزی در اردبیل , غذاهای آذری , روش تهیه خشیل , طرز تهیه خشیل، غذای شب یلدای آذربایجان , آموزش درست کردن خشیل غذای شب یلدا , آموزش درست کردن خشیل , غذای اردبیلی ه , طرز تهیه خشیل اردبیل , خشیل غذای اردبیلی , طرز تهیه خشیل غذای مخصوص شب یلدا , طرز تهیه خَشیل غذای سنتی , غذاهاي محلي استان اردبیل , طرز تهیه غذای محلی , غذاهای سنتی اردبيل , طرز تهیه غذای اذری خشیل ,
بازدید : 495
تاریخ : جمعه 15 آبان 1394 زمان : 22:0 | نویسنده : admin | نظرات ()

تاس کباب مرغ غذای اردبیل


 

مواد لازم برای ۶ نفر:

سینه مرغ: ۲ عدد، بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده.
ران مرغ: ۴ عدد، پوست گرفته.
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری.
موسیر: ۲۰۰ گرم، پوست گرفته.
سیر: ۲ بوته، خرد شده.
زنجبیل تازه: ۴ سانتی‌متر، رنده شده.

بقیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : تاس کباب مرغ , غذاهای اردبیل , غذای اردبیل , طرز تهیه ‌ی تـاس کبـاب مـرغ , طرز تهیه تاس کباب یک غذای اصیل اردبیلی , طرز تهیه تاس کباب رژیمی , روش تهیه تاس کباب با مرغ یا گوشت , آموزش تهیه تاس کباب , آشنایی با روش تهیه‌ی تـاس کبـاب مـرغ , طرز تهیه تاس کباب سنتی , طرز تهیه ی تاس کــباب فــوری , تاس کباب مرغ اردبیل , طرز تهیه تاس کباب مرغ , آشنایی با روش تهیه تاس کباب دارچینی , تاس کباب، طرز تهیه تاس کباب , آشپزی در اردبیل , غذاهای سنتی و محلی اردبیل , غذای محلی اردبیل , غذاهای سنتی اردبيل , غذاها و خوردنیهای استان اردبیل ,
بازدید : 249
تاریخ : دوشنبه 11 آبان 1394 زمان : 15:24 | نویسنده : admin | نظرات ()

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل


 

یک آش دوغ محلی و اصیل را با این دستور بچشید. اگر از ماست پاستوریزه استفاده می‌کنید

، در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا طعم آن خوشمزه‌تر شود. اگر برگ

سیر در دسترس دارید به سبزیجات این آش اضافه کنید تا طعم آن بهشتی شود, در مناطق

اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا کسانی که دوست دارند

با آش خود مخلوط کنند. برخی به سبزیجات این آش شوید و نعناع اضافه می کنند, نعناع

بیشتر برای تزئین آش در زمان سرو بکار می رود.


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

برچسب ها : طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل , طرز تهیه آش دوغ اردبیل , آش دوغ اردبیل , غذای اردبیل , آش دوغ آش دوغ محلی آذربایجان , طرز تهیه آش دوغ , آش دوغ , اردبیل , آشنایی با روش تهیه آش دوغ , غذای محلی اردبیل , آموزش آشپزی غذای اردبیل , خانمهای با سلیقه طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل , آش دوغ اردبیل، آذربایجان , آش دوغ اردبیلی بپزید , آش دوغ اردبیلی , آش دوغ اردبیلی بپزید! , سوپ و آش/ آش دوغ اصل اردبيل , نحوه تهیه آش دوغ اصل اردبیل , نحوه تهیه آش دوغ اردبیل , آموزش تهیه آش معروف سرعین و اردبیل ,
بازدید : 275
تاریخ : پنجشنبه 23 مهر 1394 زمان : 0:46 | نویسنده : admin | نظرات ()

سوتی پلو اردبیل


 

مواد لازم سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

شیر 4 پیمانه
برنج خیس کرده 4 پیمانه
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق
 

 


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز ) , سوتی پلو اردبیل , طرز تهیه سوتی پلو , غذای اردبیل , سوتی پلو اردبیل | طرز تهیه سوتی پلو اردبیل , سوتی پلوی اردبیلی , آشپزی در اردبیل , سوتی پلو , طرز تهیه و آموزش سوتی پلو (اردبیل) , طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز ) , طرز تهیه سوتی پلو غذای سنتی اردبیل , طرزتهیه سوتی پلو خوشمزه , طرز تهيه سوتي پلو اردبيل؛ پلو شيرپز , تهیه سوتی (شیر) پلو اردبیلی , روش تهیه سوتی پلو اردبیلی , طرز تهیه سوتی پلو اردبیل پلو شیرپز , طرز تهیه سوتی پلو، پلوی خوشمزه آذری ها ,
بازدید : 350
تاریخ : شنبه 18 مهر 1394 زمان : 11:14 | نویسنده : admin | نظرات ()

چیغیرتمای مرغ غذای اردبیل


 

این غذای بسیار لذیذ و آسان طبخ یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل می باشد در زبان

آذری چیغیرتما به اضافه کردن تخم مرغ‌ها در آخرین مرحله پخت گفته میشود. در صورتیکه

برای طبخ این غذا از مرغ استفاده نشود همانند املت گوجه خواهد بود

مواد لازم:
3 عدد ران مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز متوسط
۳ ق کره
۴ عدد گوجه رسیده درشت


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

برچسب ها : چیغیرتمای مرغ غذای اردبیل , چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل) , طرز تهیه چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل) , چیغیرتمای , چیغیریتمای مرغ , آشپزی در اردبیل , آشپزی غذاهای اردبیل , تویوق چیغیرتما , تویوق چیغیرتما (چیغیرتما مرغ، اردبیل) , طرز تهیه چیغیرتما , آشپزی اردبیل , غذای اردبیل , غذاهای اردبیل , طرز تهیه آش آموزش آشپزی غذا های آذری ,
بازدید : 379
تاریخ : جمعه 17 مهر 1394 زمان : 12:1 | نویسنده : admin | نظرات ()

تره اسفناج غذای محبوب اردبیل


 

مواد لازم برای آشپزی

اسفناج پخته شده نیم کیلوگرم
پیاز یک عدد
سیر دو حبه

و......

طرز تهیه :
لپه را می‌گذاریم با مقداری آب نیم پز شود ، آب آن‌که تمام شد با رب انار و کره کمی تفت

می‌دهیم، سپس در تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن سرخ می کنیم


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : تره اسفناج غذای محبوب اردبیل , غذای محلی استان اردبیل , تره اسفناج , غذای محبوب اردبیل , انواع غذاهاي گياهي , طرز تهیه تره اسفناج , طرز تهیه تره اسفناج ( غذای محبوب اردبیل ) , طرز تهیه و آموزش تره اسفناج غذای محبوب اردبیل , غذاها و خوردنی های اردبیل , غذاهای محلی , کوکوی اسفناج اردبیل , غذاهای آذری , طرز تهیه غذاهای محلی اردبیل , غذای اردبیل , خوراک اسفناج , غذای گیاهی , غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی , انواع غذاهای گیاهی , غذاهای گیاهی , انواع غذاهای محلی آذربایجان ,
بازدید : 226
تاریخ : جمعه 03 مهر 1394 زمان : 20:43 | نویسنده : admin | نظرات ()

آش میوه اردبیل


 

اگه به سبزی دسترسی ندارین ... خوشحال باشین ...چون نوعی از این آش - سبزی نمیخواد ...

هم با کشک و هم با سرکه میتوان مصرف کرد . ( البته فقط با یکی از اونها . چون میگین خوردن

سرکه همراه با کشک پوست صورت رو لک میکنه .) اگه اصرار به مصرف سبزی دارین در صورت

تمایل این آش رو دقیقا باهمین دستور میتونین با سبزی آش : یک کیلو تره و جعفری و گشنیز

و برگ چغندر هم تهیه کنین .ولی نیازی نیست چون این آش بدون سبزی تهیه میشه و خیلی

خوش خوراکه ...


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری , آش میوه اردبیل , آش مخصوص چهارشنبه سوری , غذای مخصوص چهارشنبه سوری , آشنایی با روش تهیه آش میوه , آشنایی با روش تهیه آش میوه غذای محلی آذربایجان , طرز تهیه آش میوه غذای محلی آذربایجان , طرز تهیه آش میوه , آش رشته اردبیل , آش رشته اردبیل ( اَریشتَ آشی ) , آشپزی در اردبیل آش میوه اردبیل , آش میوه , سوپ وآش , طرز تهیه آش میوه اردبیل , آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری , آشپزی , طرز تهیه آش میوه اردبیل آش مخصوص چهارشنبه سوری ,
بازدید : 282
تاریخ : پنجشنبه 02 مهر 1394 زمان : 14:46 | نویسنده : admin | نظرات ()

طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)


 

خورش بادام اردبیلی یا پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست.

مواد لازم:

گوشت ریز خرد شده : ۵٠٠ گرم

خلال بادام : ١۵٠ گرم

پیاز داغ : یک پیمانه

آبغوره : ١/٢ پیمانه

تخم‌مرغ : ٣ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود.)

نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران

.......


ادامه مطلب
درباره : غذاهای اردبیل ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه غذای محلی اردبیل , غذای محلی اردبیل , آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه , آشنایی با روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه , غذای محلی اردبیلی ها , آشنایی با روش تهیه خورش پیچاق قیمه غذای محلی , طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل) , طرز تهیه خورش قیمه، خورش قیمه , آشنایی با روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی , روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی اشپزی , خورش پیچاق قیمه یا خورش بادام , غذا های محلی , طرز تهیه غذای محلی اردبیل(پیچاق قیمه) , نحوه پخت پیچاق قیمه , طرز تهیه غذای اردبیلی پیچاق قیمه , طرز تهيه پيچاق قيمه اردبيل ، بسيار خوشمزه و متفاوت ,
بازدید : 290
تاریخ : جمعه 27 شهريور 1394 زمان : 19:16 | نویسنده : admin | نظرات ()

موضوعات

نظرسنجی

    دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




    نظرشما درباره وبسایت ؟




لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان یاداشت های مهندس جوان وآدرس http://farshadfotouhi.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد

جستجو


کدهای اختصاصی


    x بستن پنجره
    تبلیغات

لینک های ورزشی