آش گیلدیک آذری با گل نسترن

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 19
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,954
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 7,868
بازدید ماه : 15,313
بازدید سال : 267,885
بازدید کلی : 5,123,698
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
آش گیلدیک آذری با گل نسترن

 

آش گیلدیک آذری با گل نسترن

مواد اولیه:

  • سبزی آش  یک کیلوگرم
  • گل نسترن کوهی سه پیمانه
  • برنج گرده یک پبمانه
  • حبوبات نخود و لویبا و عدس رویهم نصف پیمانه
  • کوفته قلقلی
  • مغز گردو خرد شده نصف پیمانه
  • آلوچه بدون هسته یک پیمانه
  • برگه زرد الو خرد شده یک پیمانه
  • عصاره مرغ یا گوشت دو پیمانه  
  • نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل

 

غذاهای محلی استان اردبیل


طرز تهیه:


1. گل نسترن تازه یا خشک را از قبل خیس میکنیم و بعد ابکش کرده و استفاده میکنیم. در صورت تمایل کوفته ها را از قبل آماده کنید و کمی در روغن تفت دهید.

2. برگه و آلوچه را از قبل خیس میکنیم تا نرم شوند.

3. برنج را قبلا خیس کنید و حبوبات را از قبل خیس کنید و پند بار آبش را عوض کنید.

4. سبزی را پاک کرده و شسته وخرد کنید. اکنون برنج را با  آب روی حرارت گذاشته تا کاملا شکفته شود، سپس حبوبات قبلا پخته شده و بعد عصاره مرغ یا گوشت و سبزی را اضافه کرده، کوفته ها را در اواخر کار اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آش جا بیافتد.

5. بعد آش را در ظرف دلخواه ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

این آش در مناطق اردبیل و ارسباران تهیه میشود. 




موضوعات : غذاهای اردبیل ,
نویسنده : admin
بازدید : 1549
سه شنبه 23 خرداد 1396
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی