طرز تهیه نان فطیر اردبیل

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 20
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,492
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 7,406
بازدید ماه : 14,851
بازدید سال : 267,423
بازدید کلی : 5,123,236
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
طرز تهیه نان فطیر اردبیل

 

مواد لازم:

کره محلی  200گرم   /    آرد به مقداری که خمیر بدست نچسبد   /   شکر 2لیوان  شیر یک کیلو   /    تخم مرغ 5عدد   /   پودر خمیر ترش 2قاشق سوپخوری  /       زرد چوبه یک قاشق سوپخوری  /   نمک 1قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شیر را گرم کرده به حدی که به دمای 37 درجه برسد. بعد کره وشکر و زردچوبه ،نمک،پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ را میریزیم بعد آرد را ریخته خمیر میکنیم. به حدی که خمیر نرمی بدست آید وخمیر بدست نچسبد. خمیر را با نایلون و دستمال پوشانده در جای گرم به مدت 2ساعت استراحت میکند. بعد خمیر را چونه گرفته 10 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.

بعد خمیر را با وردنه به قطر 2سانت باز کرده با چنگال روی خمیر طرح میاندازیم. با زرده های تخم مرغ که با شیر ترکیب شده رومال میزنیم ودر تنوری که از3ساعت قبل گرم شده میپزیم.

 

How to prepare traditional wafer ardabil:

Warm milk so that the temperature reaches 37 degrees. After and  suger butter and turmeric, salt, yeast powder Albumen spilled flour dough then we throw . To the extent that one can obtain a soft dough and the dough get Not attached.

You have no flash plugin installed

منبع:ardabil.irib.ir



موضوعات : غذاهای اردبیل ,
نویسنده : admin
بازدید : 1383
جمعه 18 دی 1394
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی