
سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1215 | piskesvat |
![]() |
3 | 2709 | mehran99 |

مواد لازم:
کره محلی 200گرم / آرد به مقداری که خمیر بدست نچسبد / شکر 2لیوان شیر یک کیلو / تخم مرغ 5عدد / پودر خمیر ترش 2قاشق سوپخوری / زرد چوبه یک قاشق سوپخوری / نمک 1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شیر را گرم کرده به حدی که به دمای 37 درجه برسد. بعد کره وشکر و زردچوبه ،نمک،پودر خمیر ترش وسفیده تخم مرغ را میریزیم بعد آرد را ریخته خمیر میکنیم. به حدی که خمیر نرمی بدست آید وخمیر بدست نچسبد. خمیر را با نایلون و دستمال پوشانده در جای گرم به مدت 2ساعت استراحت میکند. بعد خمیر را چونه گرفته 10 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
بعد خمیر را با وردنه به قطر 2سانت باز کرده با چنگال روی خمیر طرح میاندازیم. با زرده های تخم مرغ که با شیر ترکیب شده رومال میزنیم ودر تنوری که از3ساعت قبل گرم شده میپزیم.
How to prepare traditional wafer ardabil:
Warm milk so that the temperature reaches 37 degrees. After and suger butter and turmeric, salt, yeast powder Albumen spilled flour dough then we throw . To the extent that one can obtain a soft dough and the dough get Not attached.
You have no flash plugin installed
منبع:ardabil.irib.ir