قیسی پلو اردبیل

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 20
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 6,099
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 8,013
بازدید ماه : 15,458
بازدید سال : 268,030
بازدید کلی : 5,123,843
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
قیسی پلو اردبیل

 

مواد لازم :

- گوشت گوسفندی ( قیمه ای خرد شده ) 500 گرم

کره ( ذوب شده ) 80 گرم

روغن مایع به مقدار لازم

چوب دارچین 1 عدد

قیسی 200 گرم

زردچوبه ( پودر شده ) 1 قاشق چای خوری

برنج 3 پیمانه

دارچین ( پودر شده )

1 قاشق چای خوری

جوز هندی ( رنده شده ) یک دوم قاشق چای خوری

زعفران 2 قاشق سوپ خوری

روش تهیه :

مجله خبری لحظه نما:در قابلمه ای حاوی 20 گرم کره ( ذوب شده ) و کمی روغن ، گوشت را تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود سپس مقداری آب ، به همراه چوب دارچین ، به قابلمه افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. زمانی که جوش آمد ، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت 3 ساعت بپزد. در اواخر پخت ، کمی نمک به آن بیافزایید. پس از پخت ، چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید ؛

2. قیسی را در تابه ای حاوی 10 گرم کره تفت دهید تا کاملاً سرخ شود. در آخر ، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید ؛

3. آب روی برنج خیسانده شده را خالی کنید و آن را داخل قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید و به مدت 10 تا 14 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود ، سپس آبکش کنید ؛

4. در قابلمه ای مناسب ، مقداری روغن ریخته ، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. لایه ای از برنج آب کش شده را کف قابلمه ریخته سپس مقداری گوشت ، قیسی ، دارچین ( پودر شده ) و جوز هندی را روی برنج بریزید. به همین ترتیب ، مواد را لا به لای برنج ریخته و در آخر ، روی آن را با برنج سفید بپوشانید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود ؛

5. زمانی که بخار برنج بلند شد ، بقیه کره را روی آن ریخته ، زعفران را نیز ، در گوشه ای از برنج بریزید. در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد. پس از پخت قیسی پلو ، آن را به همراه ماست یا سالاد شیرازی سرو کنید.

منبع:lahzehnama.ir



موضوعات : غذاهای اردبیل ,
نویسنده : admin
بازدید : 1593
جمعه 30 بهمن 1394
نظر (1)
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط اصغر خمسه در تاریخ 1395/09/13 و 22:15 دقیقه ارسال شده است

اقای فتوحی مثل قدیم ها مطالبتون واقعا عالیو خوب هستش.
قابل دونستی ایدی تلگرامم@karen875
پاسخ : سلام خیلی ممنون از شما آقای خمسه
سپاس


کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی