close
تبلیغات در اینترنت
چیغیرتمای مرغ غذای اردبیل

ADS [A1]
درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
موضوعات سایت
مهندسی مواد
جزوه متالورژی [188]
کارشناسی ارشد [16]
فیلم [3]
هنرستان [6]
جوشکاری [21]
معرفی سایت [8]
معرفی دانشگاه [1]
مکانیک
دایکاست [12]
ساخت و تولید [22]
فناوری اطلاعات
پروژه و جزوه [10]
کارورزی [0]
اردبیل
تاریخچه اردبیل [1]
گردشگری [32]
غذاهای اردبیل [18]
صنایع دستی اردبیل [2]
اخبار اردبیل [169]
تصویر [34]
گالری تصاویر
طبیعت [20]
حیات وحش [6]
حور [6]
دریا [5]
اتومبیل [10]
خنده دار(بدون شرح) [5]
شعر
ترکی [22]
فارسی [46]
طنز [11]
حدیث و مناجات [21]
دانلود
فیلم و سریال [5]
ترانه [44]
نوحه [8]
جزوات (عمومی) [23]
گوناگون [4]
زنگ موبایل [2]
دانستنی
گیاهان دارویی [65]
آیا میدانید(سرگرمی) [108]
سلامت [106]
معما [11]
دنیای وب
کامپیوتر [187]
موبایل [109]
نرم افزار رایانه [30]
اندروید [99]
وبسایت [23]
فنی و حرفه ای
فرزکاری [1]
کاشی کاری [1]
آبگرمکن [4]
کامپیوتر [5]
ورزشی
تصاویر [44]
اخبار [238]
دانستنی [43]
سوالات استخدام
احکام [7]
اطلاعات عمومی [8]
بانک [4]
آهنگ پیشواز
همراه اول [12]
ایرانسل [15]
رایتل [3]
اطلاعیه
تحصیلی،دانشگاهی [56]
عمومی [15]
سخنان [1]
آرشيو مطالب
تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان یاداشت های مهندس جوان وآدرس http://farshadfotouhi.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
جستجو

لینک های ورزشی

منو های سایت

آخرين ارسال هاي تالارگفتمان

 

این غذای بسیار لذیذ و آسان طبخ یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل می باشد در زبان آذری چیغیرتما به اضافه کردن تخم مرغ‌ها در آخرین مرحله پخت گفته میشود. در صورتیکه برای طبخ این غذا از مرغ استفاده نشود همانند املت گوجه خواهد بود

مواد لازم:
3 عدد ران مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز متوسط
۳ ق کره
۴ عدد گوجه رسیده درشت
۳ عدد تخم مرغ
نمک به مقدار لازم
فلفل (قرمز و سیاه)

طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و با روغن مایع تا حد طلایی شدن سرخ کنید و پیازها را به ظرف دیگری منتقل کنید.(مثلا بشقاب یا پیاله)
حرارت رو ملایم کرده و کره رو به تابه اضافه و مرغ‌ها رو هم 10 دقیقه از هر طرف سرخ کنین.
حال فلفل قرمز و نمک و گوجه های پوست کنده و نگینی خرد شده و پیاز داغ رو نیز اضافه کنید....سعی کنید از گوجه های نرم و آبدار استفاده کنید در غیر اینصورت می تویند علاوه بر گوجه ها یک قاشق رب رو در آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنین.
بدون اینکه در ظرف رو بگذارید اجازه بدید غذا با حرارات زیاد بجوشه و پس از جوشیدن در ظرف رو بگذارید و حرارت رو کم کنید تا غذا با حرارت ملایم بپزه.
وقتی‌ به غلظت دلخواه رسید (آبکی‌ نباشه) تخم مرغ‌ها رو تو یه ظرف بشکنین با چنگال هم بزنین، تا زرده سفیده قاطی بشن. فلفل سیاه و نمک اضافه کنین. و خیلی‌ آرام روی مخلوط بریزید. تخم مرغ رو پس از ریختن روی غذا به هیچ وجه تکان ندهید و یا با قاشق هم نزنین.
همانطور در ظرف رو بذارین تا با حرارت بسیار ملایم تخم
مرغ سفت بشه و باصطلاح بپزه.
سپس غذا را درون دیسی کشیده و کمی‌ جعفری ساطوری شده بر روی غذا بریزیدو با سبزی خوردن و نان یا با پلو میل فرمائید.

آشپزی آنلاین


نویسنده : admin
جمعه 17 مهر 1394
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آمار کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
kahkeshandl آمار مطالب
kahkeshandl کل مطالب : 1550
kahkeshandl کل نظرات : 116

kahkeshandl آمار بازدید
kahkeshandl بازديد امروز : 434 نفر
kahkeshandl بارديد ديروز : 1,485 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل امروز : 0 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل ديروز : 16 نفر
kahkeshandl بازديد هفته : 6,070 نفر
kahkeshandl بازديد ماه : 43,781 نفر
kahkeshandl بازديد سال : 43,781 نفر
kahkeshandl بازديد کلي : 1,436,910 نفر

kahkeshandl وضیعت آنلاین
kahkeshandl افراد آنلاین : 3 نفر
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




نظرشما درباره وبسایت ؟




اوقات شرعی
اوقات شرعی
محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی


خدمات اینترنتی




امكانات سایت


x بستن پنجره
تبلیغات