طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 18
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,907
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 7,821
بازدید ماه : 15,266
بازدید سال : 267,838
بازدید کلی : 5,123,651
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)

 

خورش بادام اردبیلی یا پیچاق قیمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی اردبیلی‌هاست.

مواد لازم:

گوشت ریز خرد شده : ۵٠٠ گرم

خلال بادام : ١۵٠ گرم

پیاز داغ : یک پیمانه

آبغوره : ١/٢ پیمانه

تخم‌مرغ : ٣ عدد (در اینجا فقط از زرده استفاده شده تا خورش مجلسی‌تر شود.)

نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران

رب: یک قاشق مرباخوری (بیشتر، رنگ این غذا توسط زعفران تامین می‌شود.)

طرز تهیه:

* گوشت را با روغن تفت می‌دهیم ، رب را اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه می‌داریم.)

* حدود دو لیوان آبجوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد.

* یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را می‌ریزیم.

* کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه می‌کنیم.

* صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.

* ١٠ دقیقه قیل از سرو (بهتر  است غذا را به ماهی‌تابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز می‌کنیم و زرده‌ها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزد.

خورش بادام اردبیلی( پیچاق قیمه )

http://www.indexir.com



موضوعات : غذاهای اردبیل ,
نویسنده : admin
بازدید : 1149
جمعه 27 شهریور 1394
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی