33 طرح بهداشتی و درمانی در استان اردبیل به بهره برداری رسید

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 21
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,584
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 7,498
بازدید ماه : 14,943
بازدید سال : 267,515
بازدید کلی : 5,123,328
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
 33 طرح بهداشتی و درمانی در استان اردبیل به بهره برداری رسید

 

به گزارش ایرنا ، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی ، وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در این آئین در سخنانی گفت: طرح تحول نظام سلامت یکی از اقدامات زیربنایی و خوب دولت تدبیر و امید بود که به صورت مطلوب اجرایی شد و امید است که در دولت دوازدهم نیز تداوم داشته باشد.
وی بیان کرد: خدمات رسانی در کشور باید همه جانبه و یکسان صورت گیرد تا همگان یکسان از آنها بهره مند شوند، قضایا و مشکلات باید ملی نگریسته شود در حالی که مسائل در کشور ما بیشتر به صورت بخشی نگریسته می شود.
هاشمی با اشاره به طرح های افتتاحی در استان اردبیل گفت: امید می رود با افتتاح این طرح ها خدمات مناسبی به مردم ارائه شود ضمن اینکه با رعایت رژیم غذایی از سوی مردم باید میزان مراجعه به بیمارستان ها و مراکز خدمات درمانی نیز کاهش یابد.
دکتر قدرت اخوان اکبری ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز در این آئین گفت: برای اجرای طرح های افتتاحی در استان دولت 570 میلیارد ریال هزینه کرده است.
وی بیان کرد: بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان کوثر به عنوان مهم ترین طرح افتتاحی در زمینی به مساحت 2.2 هکتار و با زیربنای سه هزار و 243 متر مربع و با صرف 150 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی تشریح کرد: دیگر طرح های عمرانی نیز در تمام 10 شهرستان استان شامل طرح های توسعه بیمارستانی ، پایگاه سلامت، خانه و شبکه های بهداشت روستایی و شهری ، داروخانه، مرکز فوریت های پزشکی ، بلوک های زایمان و رادیو تراپی و شیمی درمانی اجرایی شده است.
وی افزود: امروز همچنین عملیات اجرایی 18 مرکز خدمات روستایی ، 11 مرکز خدمات جامع شهری و چند پایگاه سلامت شهری نیز در مناطق مختلف استان اردبیل شروع شد.
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برای دیدار 2 روزه از استان چهارشنبه وارد اردبیل شده است.
وی در در این سفر علاوه بر افتتاح طرح های عمرانی از بیمارستان ها و طرح های عمرانی در بخش بهداشت و درمان شهرهای نمین ، اردبیل ، کوثر و خلخال بازدید کرد.



موضوعات : اخبار اردبیل ,
نویسنده : admin
بازدید : 407
پنجشنبه 05 مرداد 1396
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی