close
تبلیغات در اینترنت

چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1519
کل نظرات : 113
آمار کاربران
افراد آنلاین : 6
تعداد اعضا : 647

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 558
باردید دیروز : 1,421
گوگل امروز : 27
گوگل دیروز : 138
بازدید هفته : 7,916
بازدید ماه : 33,738
بازدید سال : 174,969
بازدید کلی : 1,145,574
آرشیو
لینک های ورزشی

منو های سایت

تبادل لینک

آخرین ارسال های انجمن
 چگونه اکانت فیس بوک خود را به صورت دائمی حذف کنیم؟

 

دلایل زیادی برای حذف اکانت فیس بوک وجود دارد که یکی از آن‌ها می‌تواند به مسایل امنیتی این شبکه اجتماعی مربوط شود. در این مقاله می خواهیم نحوه حذف اکانت فیس بوک به صورت دا‌ئمی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه شوید.

 

پاک کردن اکانت فیسبوک به دو صورت موقت و دائمی انجام پذیر است. در نوع اول، این امکان به شخص داده می‌شود تا دوباره حساب کاربری‌اش را با تمامی اطلاعات موجود بازیابی کند. اما با حذف دائمی اکانت، قابلیت بازگردانی آن وجود نخواهد داشت.

 

حذف اکانت فیس بوک به صورت دائمی فرآیند آسانی بوده و به طی مراحل زیادی نیاز ندارد.

برای پاک کردن اکانت فیسبوک خود به صورت همیشگی، وارد صفحه مخصوص حذف اکانت شوید. در صورتی که از حساب کاربری خود خارج شده‌اید، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده و در صفحه جدید با نمایش پیغام، بر روی دکمه آبی رنگ Delete My Account کلیک کنید. با انتخاب این گزینه از شما خواسته می‌شود تا رمز عبور و کد نمایش داده شده را وارد نمایید. با به پایان رساندن این مراحل، اکانت شما حذف خواهد شد.

 

به جای حذف دائمی اکانت فیسبوک آن را به صورت موقت غیر فعال کند

 

البته این موضوع را در نظر داشته باشید که با این کار، حساب کاربری به مدت دو هفته در حالت غیرفعال قرار گرفته و امکان بازگردانی آن برای کاربر وجود دارد. در صورتی که پس از طی این دو هفته وارد حساب کاربری نشوید، اکانت‌تان به صورت دائمی حذف خواهد شد.

 

پیش از حذف اکانت فیس بوک به صورت دا‌ئمی بهتر است به نکات زیر هم توجه کنید:

این امکان در اختیار کاربر قرار گرفته تا به جای حذف دائمی اکانت فیسبوک، آن را به صورت موقت غیر فعال کند. برای این کار وارد مسیر Setteings > General > Manage your account شده و از آنجا بر روی Deactivate your account کلیک کنید. برای فعال سازی مجدد اکانت تنها کافی است یک بار وارد حساب کاربری خود شوید.

 

شما می‌توانید از داده‌های خود مانند تصاویرتان در فیسبوک پشتیبانی گرفته و پس از آن حساب کاربری خود را حذف کنید. برای این کار می‌توان از بخش تنظیمات اکانت کاربری و انتخاب گزینه Start My Archive اقدام کرد.

در صورتی که به تازگی مراحل حذف اکانت را طی کرده‌اید، تا دو هفته این فرصت به شما داده می‌شود تا در صورت پشیمانی با Log in شدن، پاک شدن دائمی حساب کاربری را کنسل کنید.

 

در صورت حذف دائمی حساب کاربری فیسبوک و بعد از طی 14 روز فرصت پشیمانی، هیچ راهی برای بازگرداندن اکانت وجود نخواهد داشت.

با حذف اکانت، برخی فعالیت‌ها مانند پیام‌های ارسالی، همچنان برای دیگر کاربران باقی می‌ماند.

 

منبع: click.ir



موضوعات : کامپیوتر , وبسایت ,
نویسنده : admin
بازدید : 42
سه شنبه 28 فروردين 1397
نظر ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




نظرشما درباره وبسایت ؟




کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
اوقات شرعی
اوقات شرعی
محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی


خدمات اینترنتی