close
تبلیغات در اینترنت
هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!

ADS [A1]
درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
موضوعات سایت
مهندسی مواد
جزوه متالورژی [189]
کارشناسی ارشد [16]
فیلم [3]
هنرستان [6]
جوشکاری [21]
معرفی سایت [8]
معرفی دانشگاه [2]
مکانیک
دایکاست [12]
ساخت و تولید [22]
فناوری اطلاعات
پروژه و جزوه [10]
کارورزی [0]
اردبیل
تاریخچه اردبیل [1]
گردشگری [32]
غذاهای اردبیل [18]
صنایع دستی اردبیل [2]
اخبار اردبیل [170]
تصویر [35]
گالری تصاویر
طبیعت [20]
حیات وحش [6]
حور [6]
دریا [5]
اتومبیل [10]
خنده دار(بدون شرح) [5]
شعر
ترکی [22]
فارسی [46]
طنز [11]
حدیث و مناجات [21]
دانلود
فیلم و سریال [6]
ترانه [46]
نوحه [9]
جزوات (عمومی) [24]
گوناگون [5]
زنگ موبایل [2]
دانستنی
گیاهان دارویی [65]
آیا میدانید(سرگرمی) [109]
سلامت [108]
معما [11]
دنیای وب
کامپیوتر [191]
موبایل [109]
نرم افزار رایانه [31]
اندروید [99]
وبسایت [25]
فنی و حرفه ای
فرزکاری [1]
کاشی کاری [1]
آبگرمکن [4]
کامپیوتر [5]
ورزشی
تصاویر [44]
اخبار [238]
دانستنی [44]
سوالات استخدام
احکام [7]
اطلاعات عمومی [8]
بانک [4]
آهنگ پیشواز
همراه اول [12]
ایرانسل [15]
رایتل [3]
اطلاعیه
تحصیلی،دانشگاهی [59]
عمومی [15]
سخنان [1]
آرشيو مطالب
تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان یاداشت های مهندس جوان وآدرس http://farshadfotouhi.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
جستجو

لینک های ورزشی

منو های سایت

آخرين ارسال هاي تالارگفتمان
دسته : سلامت ,

 

اگر از کسانی هستید که برنج زیادی درست می کنید و هربار برنج می ماند و برنج پخته مانده را در وعده ی بعدی مصرف می کنید، حتما این مقاله را بخوانید.

 

هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!

غذای مانده در سرسفره های ایرانیان از اتفاقات رایج است که به دلایل مختلفی ممکن است غذا باقی بماند که از دلایل اصلی آن می توان به عادت بانوان ایرانی به زیاد پختن غذا اشاره کرد. از آنجایی که برنج از مواد غذایی اصلی سفره های ما ایرانیان به شما می رود اتفاق ماندن غذا بر سر برنج هم می آید و بسیاری از افراد برنج مانده را نگه می دارند و در وعده ی بعدی مصرف می کنند. مصرف برنج پخته مانده اشتباه بزرگی است که ممکن است خطرات جبران ناپذیری را ایجاد کنند به همین دلیل دانشمندان توصیه می کنند که هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!

 

باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته شده که در فضای آزاد به مدت چندین ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری به نام "باسیلوس سرئوس" رشد می کند که خطرناک است. 

مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات اسهال و تهوع شدید می شود.

 

مضرات برنج پخته مانده

آشنایی با باکتری خطرناک باسیلوس سرئوس در برنج پخته مانده

مسمومیت غذایی باسیلوس سرئوس یک توصیف کلی است همچنین دو نوع مشخص از گونه های بیماری ایجاد شده توسط دو متابولیت مشخص ایجاد می گردد. 

گونه ی اسهالی بیماری بوسیله ی پروتئینی با وزن مولکولی بالا ایجاد می شود در حالیکه بنظر می رسد نوع استفراغ آور بیماری توسط پپتید مقاوم به حرارت با وزن مولکولی کم ایجاد می شود.

 

** طبیعت بیماری :

نشانه های بیماری ایجاد شده توسط باسیلوس سرئوس اسهالی و مسمومیت غذایی ناشی از آن، مشابه نشانه های مسمومیت غذایی کلستریدیوم پرفریژینس می باشد. 

اولین نشانه ها، اسهال آبکی، دردهای ماهیچه ای شکمی، و درد حاصله بمدت 15 – 6 ساعت پس از مصرف غذای آلوده می باشد.

 

استفراغ ممکن است همراه با اسهال باشد. اما استفراغ نسبتا شایع تر است. در بیشتر مواقع نشانه ها در مدت 24 ساعت بروز می کند. نوع تهوع آور مسمومیت غذایی به کمک نشانه های تهوع و استفراغ طی زمان 0.5 تا 6 ساعت پس از مصرف غذای آلوده، شناسایی می گردد.

 

همچنین درد عضلات شکمی و گرفتگی آن و یا اسهال ممکن است رخ دهد. طول دوره ی نشانه های بیماری کمتر از 24 ساعت است. نشانه های اینگونه از مسمومیت غذایی به موازات مسمومیت غذایی ناشی از استافیلوکوکوس اورئوس می باشد. برخی از زیر گونه های باسیلوس سویتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس از گوشت مرغ و گوسفند پدید آورنده ی مسمومیت غذایی جدا شده است.

 

باکتری مضر در برنج پخته مانده

این ارگانیسم ها اثبات کننده ی تولید سموم بسیار مقاوم به حرارت می باشد که ممکن است مشابه سم تهوع زای مشابه باسیلوس سرئوس باشد. 

حضور تعداد زیاد باسیلوس سرئوس (بیشتر از 10 به توان 6 ارگانیسم بر گرم) در غذا ، نشان دهنده ی رشد فعال ارگانیسم ها در رسیدن آن به مرز خطر آفرینی برای سلامتی می باشد.

 

** تشخیص علائم بیماری در انسان :

تعیین باسیلوس سرئوس بوسیله ی یک محلول شناساگر در یک ماده ی غذایی نیازمند:

 

1. جداسازی گونه های مشابه سروتیپی از غذاهای مشکوک یا مدفوع یا استفراغ بیمار 

2. جداسازی تعداد زیادی از سروتیپ های شناخته شده ی باسیلوس سرئوس که موجب بیماری های غذایی می گردند و جداسازی آنها از مدفوع، استفراغ و یا هوای آلوده.

 

3. جداسازی باسیلوس سرئوس از غذاهای مشکوک و تعیین میزان انتروتوکسین زایی آن به کمک تست سرمی (سم مولد اسهال) یا تست بیولوژیکی (اسهال و استفراغ) می باشد. 

سریع ترین راه اولیه ی شناخت نشانه های شکل استفراغ آور بیماری، همراه ساختن آن با برخی غذاهای شاهد که اغلب برای تشخیص نشانه های این نوع مسمومیت غذایی کافی است، می باشد.

 

** غذاهای وابسته :

انواع متعددی از غذاها شامل گوشت ها، شیر، سبزیجات و ماهی با گونه ی اسهالی مسمومست غذایی در ارتباط هستند. 

برو گونه ی تهوع آور مسمومیت به طور عمومی با محصولات برنج در ارتباط است. به هر حال سایر محصولات نشاسته ای مثل سیب زمینی، پاستا و انواع پنیر نیز با این نوع مسمومیت در ارتباط می باشند.

 

منبع : alodoctor.com


نویسنده : admin
سه شنبه 18 ارديبهشت 1397
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آمار کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
kahkeshandl آمار مطالب
kahkeshandl کل مطالب : 1566
kahkeshandl کل نظرات : 116

kahkeshandl آمار بازدید
kahkeshandl بازديد امروز : 432 نفر
kahkeshandl بارديد ديروز : 1,341 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل امروز : 5 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل ديروز : 4 نفر
kahkeshandl بازديد هفته : 7,141 نفر
kahkeshandl بازديد ماه : 44,694 نفر
kahkeshandl بازديد سال : 124,901 نفر
kahkeshandl بازديد کلي : 1,518,030 نفر

kahkeshandl وضیعت آنلاین
kahkeshandl افراد آنلاین : 5 نفر
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




نظرشما درباره وبسایت ؟




اوقات شرعی
اوقات شرعی
محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی


خدمات اینترنتی




امكانات سایت


x بستن پنجره
تبلیغات