close
تبلیغات در اینترنت
رفع تشنگی و گرمازدگی با این دمنوش

ADS [A1]
درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
موضوعات سایت
مهندسی مواد
جزوه متالورژی [188]
کارشناسی ارشد [16]
فیلم [3]
هنرستان [6]
جوشکاری [21]
معرفی سایت [8]
معرفی دانشگاه [1]
مکانیک
دایکاست [12]
ساخت و تولید [22]
فناوری اطلاعات
پروژه و جزوه [10]
کارورزی [0]
اردبیل
تاریخچه اردبیل [1]
گردشگری [32]
غذاهای اردبیل [18]
صنایع دستی اردبیل [2]
اخبار اردبیل [169]
تصویر [34]
گالری تصاویر
طبیعت [20]
حیات وحش [6]
حور [6]
دریا [5]
اتومبیل [10]
خنده دار(بدون شرح) [5]
شعر
ترکی [22]
فارسی [46]
طنز [11]
حدیث و مناجات [21]
دانلود
فیلم و سریال [5]
ترانه [44]
نوحه [8]
جزوات (عمومی) [23]
گوناگون [4]
زنگ موبایل [2]
دانستنی
گیاهان دارویی [65]
آیا میدانید(سرگرمی) [108]
سلامت [106]
معما [11]
دنیای وب
کامپیوتر [187]
موبایل [109]
نرم افزار رایانه [30]
اندروید [99]
وبسایت [23]
فنی و حرفه ای
فرزکاری [1]
کاشی کاری [1]
آبگرمکن [4]
کامپیوتر [5]
ورزشی
تصاویر [44]
اخبار [238]
دانستنی [43]
سوالات استخدام
احکام [7]
اطلاعات عمومی [8]
بانک [4]
آهنگ پیشواز
همراه اول [12]
ایرانسل [15]
رایتل [3]
اطلاعیه
تحصیلی،دانشگاهی [56]
عمومی [15]
سخنان [1]
آرشيو مطالب
تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان یاداشت های مهندس جوان وآدرس http://farshadfotouhi.ir/ لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد
جستجو

لینک های ورزشی

منو های سایت

آخرين ارسال هاي تالارگفتمان

 

گرمازدگی یا هایپرترمی، به معنی افزایش کنترل نشده دمای بدن و ناتوانی در دفع حرارت بدن است. حمام کردن، شنا، پوشیدن لباس هایی با جنس نازک و گشاد، ورزش های سبک، قرار نگرفتن زیر نور مستقیم خورشید، مصرف خوردنی ها و آشامیدنی هایی با مزاج سرد و تر از دیگر عوامل پیشگیری از بروز گرمازدگی است.

دستیار طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: افراد هنگام گرمازدگی از گرفتن دوش آب سرد و قرار گرفتن در معرض باد کولر به دلیل وارد شدن شوک به بدن خودداری کنند.

وی از خشک شدن دهان، زبان، گلو، گیجی و سردرد، نفس نفس زدن، نبض ضعیف و سریع، ضعف و بی حالی، گرفتگی و درد عضلات، ادرار زرد و تیره، صورت برافروخته که به مرور رنگ پریده می شود و بروز اختلالات روانی به عنوان علائم گرمازدگی نام برد و ادامه داد: یکی از شش اصل ضروری حفظ سلامتی و تندرستی در طب سنتی، توجه به تغییر فصل آب و هوا یا همان تدابیر فصول است که برای پیشگیری از گرمازدگی بایستی تدابیر مربوط به فصول گرم سال به ویژه تابستان را رعایت کرد.

 افراد با مزاج گرم و خشک بیشتر در معرض گرمازدگی قرار دارند بنابراین این افراد باید از تمام خوردنی ها و آشامیدنی هایی که حرارت بدن را بالا می برد و موجب خشکی می شوند پرهیز و حتی المقدور از غذاهای آب پز شده ساده بدون ادویه استفاده کنند.

برای پیشگیری از گرمازدگی، نهار باید کم و سبک میل شود زیرا هوا در میانه روز بسیار گرم و قوه هاضمه نیز ضعیف است. بنابراین غذای تناول شده در وسط روز نباید سنگین باشد و به طور کلی وعده های غذایی باید سبک و زودهضم انتخاب شود و آش آلو، سوپ جو، آش غوره، آب دوغ خیار گزینه های مناسبی در این زمینه هستند. افراد مستعد گرمازدگی باید استراحت کافی داشته باشند تا مزاجشان خنک شود و اگر استراحت کافی نداشته باشند بدن بیشتر به سمت گرمی و خشکی می رود و رطوبت بدن کاهش پیدا می کند.

آب آلبالوی تازه یا دمنوش آلبالوی خشک بخصوص اگر ترشمزه باشد، در رفع تشنگی و کاهش حرارت بدن طی روزهای گرم سال مفید و نوشیدن آن به جای آب یا چای، به‌ویژه برای افراد مبتلا به فشارخون بالا سودمند است

حمام کردن، شنا، پوشیدن لباس هایی با جنس نازک و گشاد، ورزش های سبک، قرار نگرفتن زیر نور مستقیم خورشید، مصرف خوردنی ها و آشامیدنی هایی با مزاج سرد و تر (برای افراد گرم مزاج) از دیگر عوامل پیشگیری از بروز گرمازدگی است. میل کردن تخم شربتی، خاکشیر، شربت نعناع، هندوانه، خیار یا شربت خیار با سکنجبین، شربت آبلیمو، آلبالو، گلاب، به لیمو، تخم خیارین (خیار، کدو، خربزه، هندوانه)، دم کرده عناب و زرشک به همراه شکر و دوغ ترش نیز برای درمان گرمازدگی مناسب هستند. همچنین مالیدن روغن بنفشه به بدن و سر برای جلوگیری از گرمازدگی و سردرد مفید است.

 سالمندان، کودکان، مادران باردار و شیرده و افرادی که از داروهای مدر (ادرارآور)، آرام‌بخش، ضدجنون و خواب آور استفاده می کنند و همچنین بیماران قلبی عروقی بیش از دیگران در معرض ابتلا به گرمازدگی هستند.

توصیه می شود افراد از مصرف بی رویه آجیل و مغزها خودداری کنند زیرا موجب افزایش حرارت بدن می شود. استفاده از روغن های گیاهی مانند زیتون و نارگیل نیز برای آشپزی توصیه می شود.

بیشتر مردم از فصول گرم سال برای مسافرت استفاده می کنند و این افراد باید خود را از حرارت مستقیم نور خورشید دور نگهدارند بخصوص سر و سینه خود را بپوشانند. در حین سفر نیز، خوردن عصاره میوه جات و قاووت جو و بوییدن گل سرخ که آرام‌بخش است و از بروز تنش های عصبی در اثر گرما جلوگیری می کند مفید است.

 راههای پیشگیری از گرمازدگی

 آلبالو، در کاهش تشنگی مؤثر و برای مقابله با گرمازدگی و رفع علائم آن کارآمد است

 
رفع تشنگی و گرمازدگی با دمنوش و آب آلبالوی ترش
آب آلبالوی تازه یا دمنوش آلبالوی خشک بخصوص اگر ترشمزه باشد، در رفع تشنگی و کاهش حرارت بدن طی روزهای گرم سال مفید و نوشیدن آن به جای آب یا چای، به‌ویژه برای افراد مبتلا به فشارخون بالا سودمند است.

طبیعت آلبالو مانند میوه هایی چون انار و سیب و پرتقال بسته به این است که چه مزه‌ای داشته و در چه مرحله ای از رسیدگی باشد. آلبالوی ترش و نیمرس، مزاجی سرد و خشک و آلبالوی شیرین و رسیده طبیعتی مایل به گرمی و تری معتدل دارد.

به گفته وی هر چه یک خوردنی شیرین‌تر باشد درجه گرمی آن بیشتر است، به این ترتیب میوه هایی مانند آلبالو و انار و سیب تا وقتی ترش و سفت و نرسیده باشند، اغلب، اثرات سردی‌آور و خشکی‌زا بر بدن افراد دارند و هنگامی که شیرین و نرم و رسیده شوند، اثرات گرمی‌بخش و تری‌آور معتدل خواهند داشت.

 آلبالو، بخصوص اگر مایل به ترشی باشد در کاهش تشنگی مؤثرتر و برای مقابله با گرمازدگی و رفع علائم آن کارآمد است، برای این منظور می‌توان آن را به صورت خام یا به صورت شربت کم‌شیرین مصرف کرد. البته استفاده از شربت ترکیبی آلبالو و سکنجبین برای کاهش تشنگی و علائم گرمازدگی بهتر است. همچنین آلبالوی ترش و شیرین در رفع دل‌آشوبه، تهوع و تلخی دهان ناشی از برگشت صفرا به معده نیز بسیار سودمند است.


به‌تازگی محققان دانشگاه نورث آمبریا در انگلستان طی مطالعه‌ای پی برده اند افرادی که ۶۰ سی‌سی آب آلبالوی نسبتاً ترش و مخلوط با کمی آب را بنوشند، پس از ۳ ساعت فشارخونشان ۷ درصد کاهش می‌یابد و همین میزان کاهش فشارخون برای کم شدن خطر سکته تا ۳۸ درصد و کاهش بیماری قلبی تا ۲۳ درصد کافی است.

 اثر ضد فشارخون آب آلبالوی ترش احتمالاً مربوط به اسیدهای فنولیک در این میوه است که به منظور غلبه بر حرارت بدن، مصرف آن به کسانی توصیه می‌شود که دچار پرفشاری خون هستند. غذاهایی مانند آلبالوپلو و خورش آلبالو نیز همین خصوصیات را دارند.


منابع:
ایرنا
سلامت آنلاین


نویسنده : admin
جمعه 22 تير 1397
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آمار کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
kahkeshandl آمار مطالب
kahkeshandl کل مطالب : 1550
kahkeshandl کل نظرات : 116

kahkeshandl آمار بازدید
kahkeshandl بازديد امروز : 436 نفر
kahkeshandl بارديد ديروز : 1,485 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل امروز : 0 نفر
kahkeshandl ورودی گوگل ديروز : 16 نفر
kahkeshandl بازديد هفته : 6,072 نفر
kahkeshandl بازديد ماه : 43,783 نفر
kahkeshandl بازديد سال : 43,783 نفر
kahkeshandl بازديد کلي : 1,436,912 نفر

kahkeshandl وضیعت آنلاین
kahkeshandl افراد آنلاین : 3 نفر
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟




نظرشما درباره وبسایت ؟




اوقات شرعی
اوقات شرعی
محاسبه قبوض

نوبت دهی اینترنتی

شبکه های اجتماعی


خدمات اینترنتی




امكانات سایت


x بستن پنجره
تبلیغات