موضوعات
نظرسنجی
پیوندها
لینک های ورزشی
منو های سایت
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 236 | piskesvat |
![]() |
3 | 1397 | mehran99 |

چگونگی تهیه شربت ضد سرماخوردگی
مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد میشود، تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
تخم بالنگو مقوی قلب است، باعث کاهش تپش قلب و احساس سبکی در قفسه سینه میشود همچنین در کاهش احساس وحشت نیز مفید است.
افراد و اطفالی که به طور دائم به نزله (ترشحات پشت حلق) و زکام (سرماخوردگی) دچار میشوند، اگر یک سال به طور مداوم به جای آب، شربت تخم بالنگو بخورند، دیگر سرما نمیخورند زیرا تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع میکند، به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش میدهد.
شربت تخم بالنگو را میتوان در ورم روده (کولیت)، بهعنوان یک «کمک دارو» نیز تجویز کرد؛ مصرف این شربت تاثیر زیادی در درمان ورم روده دارد بهخصوص اگر میزان گلاب بیشتر باشد، در این صورت بهتر است شربت را گرم بخورند و شکم را گرم نگه دارند.
دستور تهیه شربت تخم بالنگو
- یک سوم لیوان گلاب
- دو سوم لیوان آب
- یک قاشق مرباخوری شکر
- یک قاشق چایخوری تخم بالنگو
این مواد را با هم مخلوط و مصرف کنید.
منبع: salamaneh.com
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
آمار سایت
اطلاعات کاربری
آرشیو
کد های اختصاصی
کاربران
اوقات شرعی
محاسبه قبوض
نوبت دهی اینترنتی
شبکه های اجتماعی