وام های دانشجویی به 2 برابر افزایش یافت

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 13
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 4,527
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 3
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 6,441
بازدید ماه : 13,886
بازدید سال : 266,458
بازدید کلی : 5,122,271
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
 وام های دانشجویی به 2 برابر افزایش یافت

 

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، از افزایش 2 برابری وام های شهریه، ازدواج، ودیعه مسکن، ویژه دکتری، ضروری دکتری، عتبات دانشجویی و تغذیه در سال تحصیلی پیش رو خبر داد.

ذوالفقار یزدان مهر عصر پنجشنبه در حاشیه نشست با مدیران دانشگاه دولتی فناوری های نوین شهرستان آمل درگفت وگو با ایرنا گفت: این صندوق در مجموع 21 نوع وام دارد که به دانشجویان متناسب با نیاز و شرایطی که برای دریافت آن دارند، پرداخت می شود.

 

وی افزود، حدود 670 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای ارتقا خدمات رسانی به دانشجویان آماده پرداخت است که با هم‌افزایی و با حمایت دولت و افزایش درآمد اختصاصی صندوق ونیز بانک‌ها درتلاش هستیم تا این میزان تسهیلات تا 1300 میلیارد تومان افزایش ‌یابد. 

 

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری به افزایش وام ودیعه مسکن دانشجویی اشاره کرد و گفت: در بخش وام ودیعه مسکن ،در تهران از 7 میلیون تومان به 14 میلیون تومان امسال افزایش یافته و در کلان شهرها از 6 میلیون به 12 میلیون تومان افزایش یافت.

 

یزدان مهر اضافه کرد که در سایر شهرها نیز وام مسکن از 4 میلیون و 500 هزار تومان به 9 میلیون تومان رسیده و آمادگی داریم پوشش مناسبی در این زمینه داشته باشیم.

 

وی افزود: وام عتبات دانشجویی نیز در گذشته 300 هزار تومان برای دانشجویان متاهل بوده که به یک میلیون و 500 هزار تومان برای متاهلین و یک میلیون تومان برای دانشجویان مجرد افزایش یافت.

 

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم،تحقیقات و فناوری همچنین با بیان اینکه پرداخت وام ضروری دکتری که یکی از وام های مهم این صندوق برای دانشجویان است و، افزایش خوبی داشته ، گفت: به هر دانشجوی دکتری 3 میلیون تومان وام ضروری ارائه می‌شود که در گذشته رقم این وام یک میلیون تومان بود.

 

یزدان مهرافزود: سال گذشته 44 میلیارد و 700 میلیون تومان وام ضروری دکتری پرداخت شد که با رشد 47 درصدی امسال به 65 میلیارد و 200 میلیون تومان افزایش یافته است.

 

وی اضافه کرد، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سال 93 یک وام ویژه دانشجویان دکتری تعریف کرده است که ماهانه به آنها ارائه می‌شود و دانشجویان دو سال بعد از دانش آموختگی در اقساط 60 ماهه این وام را بر می‌گردانند.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به پرداخت وام شهریه دانشجویی نیز اشاره کرد و افزود: این وام یکی از وام‌های پرطرفدار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم است برای اینکه حدود 85 درصد دانشجویان ما شهریه پرداز هستند.

 

وی افزود: ما امسال با یکی از بانک‌های دولتی هم افزایی داشته‌ایم تا وام قرض‌الحسنه بیشتری به دانشجویان ارائه دهیم، سال گذشته وام شهریه‌ای که پرداخت شد 73 میلیارد تومان بود و امسال اعتبار وام شهریه به بیش از 158 میلیارد و 600 میلیون تومان افزایش یافته و می‌توانیم دانشجویان بیشتری را پوشش دهیم.

 

یزدان مهر، به وام ازدواج دانشجویی اشاره و خاطرنشان کرد: سال گذشته 11 میلیارد و 700 میلیون تومان عملکرد وام ازدواج داشته‌ایم که امسال به 19 میلیارد و 300 میلیون تومان افزایش یافته است.

 



موضوعات : تحصیلی،دانشگاهی ,
نویسنده : admin
بازدید : 312
جمعه 12 مرداد 1397
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی