آنتی بیوتیک های گیاهی

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 20
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,487
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 4
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 7,401
بازدید ماه : 14,846
بازدید سال : 267,418
بازدید کلی : 5,123,231
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
آنتی بیوتیک های گیاهی

روغن مرزنگوش، سیر و سرخارگل؛ آنتی بیوتیک هایی هستندکه به نسخه نیاز ندارند.

روغن مرزنگوش، سیر و سرخارگل؛ آنتی بیوتیک هایی هستندکه به نسخه نیاز ندارند. این روزها، داروهای آنتی بیوتیک نسبت به دیگر داروها بیش از حد معمول تجویز می شود و در نتیجه باعث آسیب دیدگی سیستم گوارش می شود و قدرت سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با هر نوع عفونت کاهش می دهد. این در حالی است که گیاهان موثری برای رفع عفونت وجود دارد بدون این که مصرف آن به سیستم گوارشی آسیب برساند.به نقل از سایت «هلث نیوز» چند نوع آنتی بیوتیک طبیعی و قوی وجود دارد که برخی از آن ها عبارت است:

روغن طبیعی مرزنگوش:این روغن بدون از بین بردن باکتری های مفید، باکتری های بیماری زا را از بین می برد. دارای خاصیت ضدویروسی و ضدقارچی است.ماده کلیدی و ضدمیکروبی آن کارواکرول است و برای این که تاثیرگذار باشد، روغن مذکور باید حاوی حداقل ۷۰ درصد کارواکرول باشد.

سرخارگل:صدها سال است که از این گیاه برای درمان انواع عفونت ها استفاده می شود. در قدیم از این گل برای درمان زخم های باز، مسمومیت خونی و دیگر بیماری های باکتریایی استفاده می شد. این روزها از این گیاه برای درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا استفاده می شود. زیرا قابلیت از بین بردن خطرناک ترین انواع باکتری از جمله استافیلوکوکوس را دارد.

سیر:هزاران سال است که در کشورهای مختلف دنیا از این گیاه به عنوان دارو استفاده می شود. در قدیم از سیر برای از بین بردن وبا استفاده می شد. سیر حاوی خواص آنتی بیوتیک، ضدویروسی، ضدقارچی و ضدمیکروبی است از بدن در برابر باکتری ها محافظت می کند. غنی از آنتی اکسیدان طبیعی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. آلیسین عنصر کلیدی در آن، باکتری های مضر را از بین می برد. برای فعال کردن اثرگذاری، آن را خام یا کمی پخته مصرف کنید.

منبع:روزنامه خراسان



موضوعات : گیاهان دارویی ,
نویسنده : admin
بازدید : 565
چهارشنبه 03 تیر 1394
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی