آموزش عيب يابي و تعمیر كامپيوتر

درباره سایت

سلام به وب من خوش آمدید دوستان و همراهان عزیز از اینکه مهمان این وب هستید بسیار سپاسگزارم منتظر نظرات سازنده ی شما دوستان هستم
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 1738
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 21
تعداد اعضا : 808

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 4,970
باردید دیروز : 1,914
گوگل امروز : 3
گوگل دیروز : 1
بازدید هفته : 6,884
بازدید ماه : 14,329
بازدید سال : 266,901
بازدید کلی : 5,122,714
منو های سایت

تبلیغات

آخرین ارسال های انجمن
آموزش عيب يابي و تعمیر كامپيوتر

 

مشكل:
ويندوز غير عادي شده، بعضي وقت ها هيچ برنامه اي باز نمي شود، بعضي وقت ها هيچ برنامه اي بسته نمي شود، بعضي وقت ها هم برنامه ها اصلا كار نمي كنند.

 

راه حل سريع 1 :
به سايت روز آمد سازي ويندوز در نشاني windowsupdate.microsoft.com برويد و آخرين وصله پينه هاي ويندوز خود را دانلود كنيد.
اگر بخواهيد ويندوز اكس پي را طوري تنظيم كنيد تا آپديت ها را خودش بگيرد و نصب كند، با كليك راست روي My computer و انتخاب گزينه properties ، به صفحه Automatic Updates رفته و گزينه Automatic(Recommended) را علامت بزنيد. در ويندوز 2000 و Me ، اين كار را از طريق كنترل پنل و آيكون Automatic انجام دهيد. براي ويندوز 98 هم به سايت آپديت ويندوز برويد و برنامه Critical Update Notification را دانلود و نصب كنيد.
بيشتر وصله هاي ويندوز براي بستن حفره هاي امنيتي ويندوز تهيه شده اند. اما بعضي وصله ها هم براي حمايت از تكنولوژي هاي جديد، از قبيل Bluetooth ، Wi-Fi ، يا Directx عرضه مي شوند.

 

راه حل سريع 2 :
ويندوز اكس پي يا 2000 خود را در حالتي بالا بياوريد كه آخرين وضيعت سالم را داشته است. براي اين منظور، هنگامي كه كامپيوتر را روشن مي كنيد كليد F8 را چند بار بزنيد تا منوي بوت ظاهر شود. در اين منو گزينه Last know Good Configuration را انتخاب كرده و كليد Enter را بزنيد. اگر اين كار مشكل را حل نكرد. مي توانيد سيستم را به وضعيت قبل تر برگردانيد، منتها اين راه فقط در ويندوز اكس پي و Me كار مي كند. از منوي استارت و گزينه Accessories ، منوي فرعي System Tools را باز و گزينه System Restem را كليك كنيد. در اين برنامه با انتخاب گزينه Restore my computer tone earlier time دكمه Next را بزنيد و تاريخي را انتخاب كنيد. با زدن دكمه Next بقيه دستورات ويزارد را دنبال كنيد.

 

مشكل:
از وقتي سرويس پك 2 ويندوز اكس پي را نصب كرده ايد، كامپيوترتان كند شده و خيلي برنامه ها رفتار عجيبي پيدا كرده اند.

راه حل سريع1 :

بيشتر وقت ها با آپديت كردن درايورها مشكل حل مي شود. از نشاني

 

http://support.microsoft.comdefault.aspx?kibd=884130 ، product=windowsxpsp2

 

فهرست برنامه هايي را كه با سرويس پك 2 ويندوز اكس پي مشكل دارند مشاهده كنيد.

 

راه حل سريع 2 :
سرويس پك 2 اصلاح بزرگي است، براي حذف سرويس پك 2 ، به سراغ Add Remove programs رفته و با انتخاب گزينه 2 Windows XP Service pack2 روي دكمه Remove كليك كنيد. ولي يادتان باشد كه هر برنامه اي كه بعد از سرويس پك 2 نصب كرده ايد بايد دوباره نصب شود.

 

چاپ بي درد سر
• ماشين خراب است

مشكل: هر چه روي print كليك مي كنيد، هيچ اتفاقي نمي افتد. مثل اين كه پرينتر به خواب رفته. نگاه مي كنيد مي بينيد پرينتر روشه است و كابل هم درست وصل شده است.

 

عيب يابي سريع:

با استفاده از برنامه عيب يابي خود پرينتر يك تست سريع انجام دهيد. دستورالعمل اين كار در دفترچه راهنماي كاربر آمده است. معمولا بايد دكمه اي را روي خود پرينتر فشار بدهيد و چند ثانيه نگه داريد. اگر نتيجه آزمايش مثبت بود،پس مشكل از خود پرينتر نيست، يك اتصال ايراد دارد يا نرم افزار مشكل دارد.

 

راه حل سريع :1

صف ( Queue ) چاپگر خود را خالي كنيد. ممكن است يك دستور چاپ قفل شده مانع از اجراي بقيه دستورات چاپ شده باشد. در ويندوز اكس پي و 2000 ، از پنجره Control panel روي Printers and Faxes دوباره كليك كنيد تا پنجره چاپگرها و فكس ها باز شود. حالا روي آيكون پرينتر دوباره كليك كنيد تا پنجره صف دستورات چاپ ظاهر شود. از منوي printer گزينه Cancel All Documents را بزنيد تا تمام دستورات لغو شوند. در ويندوز 98 و Me . كنترل پنل را باز و روي printers كليك كنيد. سپس purge print Documents را بزنيد.

 

راه حل سريع 2 :

كابل پرينتر را جدا و دوباره با دقت متصل كنيد. اگر چاپگرتان از نوع USB است و اولين وسيله اي باشد كه از طريق USB به سيستم متصل كرده ايد، ببينيد در Device Manager خطايي نشان داده شده است يا خير . در ويندوز اكس پي و 2000 ، با كليك راست روي My Computer و انتخاب Properties ، به صفحه Hardware رفت و دكمه Device Manager را بزنيد. در شاخه Universal serial Bus Controllers ببينيد پيغام خطايي نوشته شده است يا خير. اگر علامت سوال ، دايره زرد، يا ضربدر قرمز ديديد، پس مشكلي وجود دارد. روي اسم دستگاه كليك كنيد و از صفحه General ببينيد پيغام خطا دقيقا چيست.

 


مشكل:
خروجي چاپگر ليزري يك قسمت كمرنگ و يك قسمت پر رنگ است.

 

راه حل سريع:

اين مشكل معمولا به خاطر اين است كه پودر يا ( همان تونر) جوهر چاپگر ليزري شما نزديك به تمام شدن است و به نسبت مساوي داخل كارتريج پخش نمي شود. اول بايد كارتريج را از داخل چاپگر بيرون بياوريد و با دو دست به صورت افقي نگه داريد. سپس دست هاي خود را طوري حركت دهيد كه وقتي يكي را بالا مي بريد آن يكي پايين بيايد. با اين كار، پودر جوهر داخل كارتريج جا به جا مي شود. اين كار را چهار پنج بار پشت سر هم انجام دهيد. به اين ترتيب، شايد بتوانيد قبل از تمام شدن كامل جوهر، چند صفحه ديگر پرينت بگيريد.


اداره اي به نام آفيس

• كمك هاي اوليه


مشكل:
گاهي اوقات به هيچ وجه نمي توانيد فايلي را در Outlook, Excel, Word يا ساير برنامه هاي مايكروسافت آفيس باز كنيد.

 

راه حل سريع 1 :

از منوي Help در برنامه آفيس، گزينه Detect and Repair را انتخاب كنيد تا ابزار تشخيص و تعمير اجرا شود. دقت كنيد كه گزينه Discard my customized setting and restore default settings علامت نخورده باشد، اين برنامه سعي مي كند درستش كند. قبل از شروع به كار بهتر است سي دي آفيس را دم دست داشته باشيد.

 

راه حل سريع 2 :

اگر برنامه اي از آفيس بالا نمي آيد. از Control Panel برنامه AddRemove Programs را اجرا كنيد. با انتخاب آيتم Microsoft Office روي لينك Click here for support information كليك كنيد. سپس با كليك روي دكمه Repair تمام برنامه هاي آفيس را از نو نصب كنيد.

 منبع:beytoote.com


 

اگر بعد از فشردن دكمه power، كامپيوتر روشن نشد؟

بررسي كنيد آيا سيم برق متصل است؟ آيا سر ديگر سيم برق متصل شده است؟ سوييچي كه در پشت كامپيوترتان وجود دارد چك كنيد. از اتصال صحيح منبع تغذيه به مادربرد اطمينان حاصل كنيد. كابل برق فلاپي را چك كنيد. اگر هيچ يك از اين كارها نتيجه نداد در مرحله بعد هر چيزي را كه به مادربرد متصل است به غير از كابل برق، سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را جدا كنيد. اگر باز هم سيستم بالا نمي آيد يك يا دو قطعه از سيستم شما معيوب است. در اين مورد به احتمال زياد مادربرد يا منبع تغذيه Case شما اشكال دارد.

 

اگر سيستم روشن مي شود ولي بوق نمي زند يا بالا نمي آيد؟

ابتدا همه اتصالات را چك كنيد و دوباره امتحان كنيد. در صورتي كه اين عمل مؤثر نبود، بهترين كار اين است كه مانند بالا همه چيز را به غير از سيم دكمه power، كارت گرافيك، حافظه RAM و CPU را از مادربرد جدا كرده و دوباره امتحان كنيد.

اگر كامپيوتر به خوبي شروع به كار كرد كامپيوتر را خاموش كنيد و هر بار يك قطعه را متصل كرده و سپس كامپيوتر را روشن كنيد تا جايي كه مشكل را پيدا كنيد ولي اگر كامپيوتر اصلا‎‎ً روشن نشد احتمالاً يك يا چند قطعه معيوب داريد(CPU ،RAM، مادربرد و منبع تغذيه).

 

كامپيوتر روشن مي شود و متناوبا‎ً بوق مي زند، بالا مي آيد؟

ببينيد آيا حافظه RAM شما بدرستي نصب شده است اگر لازم است آن را بيرون آوريد و دوباره جا بزنيد.

 

سيستم روشن مي شود يك سري بوقهاي سريع مي زند، بالا نمي آيد؟

ببينيد آيا كارت گرافيك به درستي روي اسلات AGP نشسته است يا خير.اگر مقدار كمي از كارت گرافيك خارج از اسلات AGP باشد سيستم بالا نمي آيد.

چند مشكل ديگر هم وجود دارد كه بوسيله اين بوقها شناسايي مي شود اما دو مورد بالا معمول ترين موارد هستند.

اگر سيستم بالا مي آيد ولي مشكلاتي را مشاهده مي كنيد در اين جا دو مشكل عمده ذكر مي شود. كامپيوتر شما در هنگام نصب سيستم عامل بارها از حركت باز مي ايستد علت آن مي تواند گرماي CPU باشد بخصوص CPU هاي شركت AMD يا CPU هاي قديمي تر شركت INTEL. چك كنيد آيا فن CPUبخوبي عمل مي كند و چك كنيد آيا هيت سينك (قطعه آلومينيومي كه روي CPU نصب شده و معمولاً رنگ سياه دارد) بخوبي نصب شده است و با سطح CPU كاملاً موازي است. مطمئن شويد از هيت سينكي استفاده مي كنيد كه ساخت سازنده CPU شماست. هيت سينك اگر درست نصب شود بيش از آنچه نياز است خنك كاري انجام مي دهد.

 

مشكلات زيادي درسيستم عامل همراه با صفحات آبي كه ظاهر مي شود داريد؟

خطاهايي كه در هنگام كپي كردن فايل هاي Set up بوجود مي آيند بخصوص در ويندوز 2000 و XP، به احتمال زياد نشانه وجود مشكل در حافظه RAM شماست. اين امكان هم وجود دارد كه مشكل از هارد ديسك شما باشد اگر خطاها همراه با صفحات آبي است كه در آنها Page Fault ديده مي شود يقيناً مشكل از حافظه RAM شماست.

منبع:forum.1dar1.com


 

ممکن است یک روز که می خواهید کامپیوتر خود را روشن کنید متوجه شوید که کامپیوتر روشن نمی شود! اولین چیزی که وارد ذهنتان می شود این است که چطور متوجه شوم مشکل از کجاست؟

 

این اتفاق برای اکثر افرادی که با کامپیوتر کار می کنند افتاده است. وخامت اوضاع وقتی مشخص میشود که شما کار ضروری با کامپیوتر خود داشته باشید و روشن نشود! ما در این مطلب آموزشی سعی کردیم با استفاده از تجارب مختلف در مورد این مسئله راه کارهای مناسبی برای شما ذکر کنیم.

 

برای رفع مشکل روشن نشدن کامپیوتر، لازم نیست که یک تعمیرکار حرفه ای باشید. این مشکل در 90 درصد موارد توسط خود شما و بدون نیاز به هیچ کمکی قابل برطرف کردن است. پس اعتماد به نفس داشته باشید و نکات مهم این مقاله استفاده کنید.

 

قطعات غیرضروری‌ها را جدا کنید

اگر کامپیوتری روشن نشود، اولین کاری که می‌کنیم این است که کابل همه قطعات غیرضروری سیستم را جدا، یا حتی به صورت فیزیکی خارج می‌کنیم. این مرحله شامل این موارد است:

کارت‌ های PCI ،ISA ،PCI Express و همه چیز به جز کارت گرافیک باید خارج شود. از جمله کارت‌هایی که باید خارج شوند می‌توان به کارت صدا، کارت شبکه، مودم و کارت‌های رابط اضافی اشاره کرد.

در مورد هارد دیسک‌، تنها لازم است برق آن‌ها را قطع کنید.

در مورد درایو CD/DVD، این قطعات نیز تنها با جداکردن کابل برق از مدار سیستم خارج میشوند.

پس از این کارها، دوباره دکمه پاور را فشار دهید. آیا فعالیتی مشاهده می‌کنید؟ آیا روی مادربوردتان یک چراغ پاور وجود دارد؟

 

 

 

اگر چراغ پاور مادربرد به طور ضعیفی روشن می‌شود اما سیستم بالا نمی‌آید، احتمال دارد که ایراد از خود مادربرد یا منبع تغذیه باشد. در کامپیوترهای قدیمی پیش می‌آید که یکی از خازن‌های مادربرد ترکیده و مایع درون آن به بیرون نشت کند و باعث اشکالاتی از این دست شود. نگاهی به گوشه و کنار مادربرد خود بیندازید و ببینید که آیا می‌توانید نشانه‌ای از یک خازن متورم بیابید؟ ممکن است بالای آن باز شده باشد، شاید مایعی قهوه‌ای رنگ روی مادربورد ببینید یا ممکن است خازن تنها اندکی باد کرده باشد :

 

 

اگر نشانه‌ای که حاکی از مشکلات خازن‌ها باشد پیدا نکردید، آنگاه باید منبع تغذیه را بررسی کنید.

 

بررسی یک منبع تغذیه معیوب:

منبع تغذیه (Power) در کنار هارد درایو و فن‌ یکی از قطعاتی است که زیاد دچار مشکل می‌شود و مشکلات آن یا ناشی از فن داخل خود منبع تغذیه است و یا باز هم خازن‌ها دچار مشکل شده‌اند. در هر صورت، تحت هیچ شرایطی نباید اقدام به تعمیر یک Power معیوب کنید، تنها گزینه ممکن تعویض آن است. حتی اگر به ظاهر خراب باشد، باز هم احتمال بسیار زیادی وجود دارد که ولتاژ بالایی داخل آن ذخیره شده باشد.

 

دو راه برای شناسایی یک منبع تغذیه (پاور) معیوب وجود دارد. یکی استفاده از یک منبع تغذیه جایگزین است، و دیگری نصب همین منبع تغذیه روی یک کامپیوتر دیگر. اگر یک منبع تغذیه جایگزینردارید، منبع تغذیه فعلی را درآورده و قطعه یدکی را جایگزین آن کنید. اگر یک کامپیوتر دیگر در دسترس دارید، منبع تغذیه‌اش را در‌آورده و منبع تغذیه مشکوک را روی آن امتحان کنید. مشخص است که به این ترتیب اگر اشکال از منبع تغذیه باشد به مسئله پی خواهید برد. به منظور جلوگیری از نتیجه‌گیری اشتباه، مطمئن شوید که همه کابل ها را متصل کرده‌اید. مادربورد‌های جدید علاوه بر فیش‌های بزرگ 20 پین، برای تأمین برق پردازشگر یا کارت گرافیک نیازمند فیش‌های 4 یا 8 پین نیز هستند. دفترچه راهنمای مادربوردتان را مطالعه کنید و یا در اطراف فن CPU خود به دنبال چنین رابط‌هایی بگردید.

 

 

 

آخرین راه باقی مانده این است که قطعه مشکوک را در یک کامپیوتر دیگر امتحان کنید اما بدانید که احتمال دارید این کار به قطعه شما آسیب بزند. بنابراین توصیه می‌کنم از انجام دادن این عمل با سخت‌افزارهایی که برایتان اهمیت دارند خودداری کنید.

 

جدا کردن یک قطعه، مشکل را حل کرد!
اگر همه قطعات غیرضروری را جدا کردید و کامپیوتر به خوبی بالا آمد، می‌توانید وارد مرحله طاقت‌فرسای آزمایش تک تک قطعات شوید. با کارت گرافیک شروع کنید، سپس سراغ سایر کارت‌ها و قطعات بروید و این روند را آنقدر ادامه دهید تا قطعه‌ای که جلوی روشن شدن سیستم را گرفته پیدا کنید.
 

بوق زدن
کامپیوترها واقعا قدرت خوبی در تشخیص اشکالات خود دارند و اغلب از طریق یک سری بوق خاص، به تولید کدهای خطا می‌پردازند. اگرچه نوع این بوق‌ ها در بین سازندگان مختلف، متفاوت است اما می‌توانید مطمئن باشید که یا اشکال از CPU است، یا حافظه و یا کارت گرافیک. دفترچه راهنما یا وبسایت شرکت سازنده مادربردتان را جهت آگاهی از معنای هر بوق خاص مطالعه کنید. علاوه بر این، می‌توانید نگاهی به جدول کدهای عمومی بوق بایوس‌ های قدیمی بیندازید. متداول‌ ترین بوقی که می‌توانیم به آن اشاره کنیم، یک سری بوق ممتد است که نشانه خطا در حافظه می‌باشد و اشکال ممکن است تنها ناشی از قرار نگرفتن صحیح کارت حافظه در شیار خود باشد (که اغلب در جریان حمل و نقل از جای خود خارج می‌شود).

اگر کامپیوترتان روشن می‌شود و به درستی کار می‌کند اما گاهی اوقات در حین استفاده صدای یک سری بوق به گوشتان می‌خورد، معنایش این است که دمای سی پی یو بیش از حد بالا رفته است. این اتفاق بیشتر به دلیل نقص عملکرد فن رخ می‌دهد. به عنوان یک راه حل کوتاه مدت، می‌توانید گرد و خاک روی گرماگیر (هیت سینک) و فن را پاک کنید اما به فکر تعویض کل قطعه باشید. انجام این عمل را به افراد مبتدی توصیه نمی‌کنیم اما اگر مصمم هستید سخت‌افزار کامپیوترتان به صورت کارآمد عمل کند، بد نیست این کار را بیاموزید.

 

اگر به هر دلیلی احساس می کنید که قادر به انجام دادن موارد بالا نیستید بهتر است از کسانی که قبلا این کار ها را انجام داده اند کمک بگیرید و از آنها بخواهید که به صورت عملی به شما یاد دهند. اما اگر توصیه ما را میخواهید، اعتماد به نفس داشته باشید و خودتان وارد عمل شوید. مطمئن باشید بعد از چندبار آزمون و خطا میتوانید تعمیرکار همیشگی کامپیوتر خود و اطرافیان باشید.

منبع:sarzamindownload.com


آموزش 10 روش کم هزینه، برای حل 10 مورد از رایج ترین مشکلات کامپیوتری

کامپیوترها برای آن ساخته شده اند که به عنوان ماشین هایی حرفه ای و قابل اطمینان، به انسان برای انجام دقیق و سریع کارهایش کمک کنند. اما بارها پیش میآید که کامپیوترها Crash می کنند. (دچار اختلال در عمل یا توقف ناگهانی می شوند) و این مسئله می تواند منجر به از دست رفتن داده ها و Hang کردن سیستم شود. (پیام های خطایی را نمایش دهند، و یا به طور کامل متوقف شوند)

 

برای کاربران معمولی کامپیوتر، رفع اشکالات کامپیوتری یک چالش بزرگ است. ولی اگر بدانید که یک کامپیوتر را چگونه تعمیر کنید، می توانید ده ها یا صدها هزار تومان در هزینه های تعمیر کامپیوتر خود صرفه جویی کنید.


در صورتی که توصیه های زیر به دقت به کار گرفته شوند، می توانند در زمان و هزینه های شما موثر عمل باشند. لذا در ادامه، 10 مشکل کامپیوتری رایج و راه حل های اساسی آنان به طور مختصر توضیح داده میشود:


1) کامپیوتر بالا نمی آید:

اگر کامپیوتر بعد از فشردن کلید Power (کلید خاموش و روشن کامپیوتر) روشن نشود، این پیشنهاد می تواند در شناسایی مشکل آن به شما کمک کند: ابتدا مطمئن شوید که کامپیوتر شما به طور مناسب به جریان متناوب برق شهر متصل است. دستگاه الکتریکی دیگری را به همان پریز برق بزنید تا مطمئن شوید که پریز برق کافی را تامین می کند.


2) صفحه نمایشگر کامپیوتر خالی است:

اگر صفحه نمایشگر شما چیزی را نشان نمی دهد، ممکن است یک مشکل ساده در اتصالات آن وجود داشته باشد. پس اول چک کنید که مانیتور به طور مناسب به پریز برق و همچنین به Case کامپیوتر متصل باشد و همچنین مطمئن شوید که کلید روشن و خاموش مونیتور نیز روشن (On) است. اگر چراغ روشن و خاموش مانیتور روشن نباشد، بدان معنی است که برق مانیتور وصل نیست. در چنین شرایطی تعمیر مشکل پریز برق می تواند موثر باشد.


3) مشکل با کارت گرافیک:

اگر چراغ روش و خاموش کامپیوتر شما و همچنین چراغ روشن و خاموش مونیتور شما هر دو روشن هستند ولی پس از روشن کردن کامپیوتر بازهم چیزی روی نمایشگر نشان داده نمی شود، احتمالا مشکل از کارت گرافیک کامپیوتر است. در این صورت بایستی Case کامپیوتر خود را باز کرده و از شل نشدن پایه های اتصال کارت گرافیک مطمئن شوید. در صورت امکان کارت گرافیک را روی کامپیوتر دیگری تست کنید و اگر باز هم کار نکرد، یعنی سوخته است و باید آن را با کارت گرافیک دیگری تعویض کنید. البته در برخی موارد نیز ممکن است مشکل مربوط به سوختن یا شل شدن پایه های CPU باشد.


4) سیستم عامل یا برخی از نرم افزارها غیرعادی کار می کنند:

اگر سیستم عامل یا برخی نرم افزارهای دیگر اجرا نمی شوند و یا غیر عادی اجرا می شوند، این توصیه ها را در نظر گیرید: کامپیوتر خود را Restart کرده، یک نرم افزار ضد ویروس را اجرا کرده و کامپیوتر خود را از نظر آلودگی به ویروسها اسکن کنید. برای این منظور لازم است که کامپیوتر شما به یک ضدویروس مجهز باشد.


5)  ویندوز به طور مناسب Boot نمیشود:

اگر ویندوز به طور مناسب Boot نمیشود (مثلا در وسط بوت شدن گیر میکند یا خود به خود ریستارت میشود) لازم است به کمک Windows Recovery Disk اقدام به نصب دوباره آن کنید. در بیشتر مواقع مشکل با این کار حل می شود.


6) کامپیوتر روشن است ولی پاسخگو نیست:

اگر کامپیوتر روشن است ولی به یک نرم افزار و یا فرمانهای صفحه کلید پاسخگو نیست، ممکن است به اصطلاح دچار Hang شده باشد. پس کلید Power کامپیوتر خود را حداقل برای 5 ثانیه فشرده و نگه دارید که در این صورت کامپیوتر خاموش می شود. حال کامپیوتر را دوباره روشن کنید، احتمالا با اینکار مشکل حل می شود.


7)  یک وسیله جانبی کار نمی کند:

اگر یک دستگاه جانبی (مثل پرینتر یا اسکنر) آنگونه که انتظار می رود کار نمیکند، آن را با توجه به دستورالعمل راهنمای شرکت سازنده روشن کنید. مطمئن شوید که همه اتصالات وسیله محکم بوده و انرژی الکتریکی را دریافت می کنند و با سیستم عامل نیز سازگاری دارند. و نهایتا مطمئن شوید که درایورهای صحیح بر سیستم نصب هستند.


8) سرعت کار کامپیوتر کم شده است:

می توان با پاک کردن فضای دیسک سخت از فایلهای ناخواسته، سرعت و کارایی کامپیوتر را افزایش داد. همچنین مطمئن شوید که برنامه های مربوط به بهینه سازی دیسک را هر ازگاهی اجرا می کنید و از شر آیکون های بدون استفاده در دسکتاپ خود خلاص شوید. همچنین یک برنامه فایروال و ضدویروس مناسب و ابزارهای آنرا در سیستم خود نصب کنید و نهایتا رجیستری ویندوز را اسکن کنید.


9) سرعت کار اینترنت کم شده است:

برای افزایش کارایی مرورگر (Browser) خود، بایستی به طور مدام  Cookie ها و فایلهای اینترنتی موقت (Internet Temporary Files) را از کامپیوترتان پاک کنید. در پنجره Search ویندوز تایپ کنید: *temp* سپس enter را بفشارید تا پوشه های مربوط به فایلهای موقت (temp) را پیدا کنید. حال می توانید اقدام به پاک نمودن آنها کنید. البته دقت کنید که برخی از فایلها که سیستم عامل در حال استفاده از آنهاست قابل پاک شدن نیستند.


10) مشکل در اتصال به شبکه اینترنت وجود دارد:

اگر کامپیوتر شما نمی تواند به اینترنت متصل شود، آدرس IP را چک کنید، اتصال صحیح کابلهای شبکه را کنترل کنید و مطمئن شوید که سرورها و برنامه های Firewall درخواست های Http از کامپیوتر شما را بلوکه نکرده اند. اگر کامپیوتر شما بخشی از یک شبکه اداری است، از ادمین شبکه کمک بخواهید.

 

توجه : تعداد زیادی از نرم افزار های مفید عیب یابی و بهینه سازی ویندوز را میتوانید از سرزمین دانلود دریافت کرده و روی کامپیوتر خود نصب و استفاده کنید.

منبع:sarzamindownload.com


 

دانلود نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر

AIDA64 Business Edition 5.75

نرم افزار AIDA که به اسم AIDA64 Business Edition منتشر شده است، یکی از بهترین و حرفه ای ترین نرم افزار ها برای تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر میباشد.

 

اگر احساس میکنید مشکلی در سخت افزار کامپیوتر شما وجود دارد، و یا قطعه ای به شکل مطلوب کار نمیکند، میتوانید برای تست آن روی این نرم افزار حساب کنید. یا اگر کامپیوتر خود را با سخت افزار جدیدی آپگرید کرده اید و میخواهید از سالم بودن آن مطمئن شوید، میتوانید از تست های جداگانه ای که AIDA64 برای هر قطعه دارد استفاده کنید.

 

نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر - AIDA64 Business Edition 5.75

 

 

نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر - AIDA64 Business Edition 5.75

 

 

نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر - AIDA64 Business Edition 5.75

 

 

نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر - AIDA64 Business Edition 5.75

 

 

مهم ترین ویژگی های نرم افزار AIDA64 Business Edition:

- توانایی تست کامل سیستم و یا تست یک قطعه خاص به انتخاب کاربر

- گزارش مشکلات و ارائه راه حل

- دارا بودن بانک اطلاعاتی جامع و کامل از انواع سخت افزارها

- پیشنهاد آپدیت کردن درایور یک سخت افزار در صورت کارامد نبودن درایور فعلی

- بررسی عملکرد قطعات مختلف و میزان سازگاری آنها با یکدیگر

- بررسی ویندوز از نظر امنیتی

 

مهم ترین تغییرات نسخه 5.75 :

- رفع برخی اشکالات نسخه قبلی نرم افزار

- بهینه سازی نرم افزار

 

نسخه جدید نرم افزار تست و عیب یابی سخت افزار کامپیوتر، AIDA64 Business Edition 5.75 را دانلود کنید:

 

دانلود نرم افزار AIDA64 Business Edition 5.75 (حجم 19 مگابایت)

 

تاریخ انتشار: 95/04/28

سیستم عامل مورد نیاز: ویندوز XP, 7, 8.1, 10

تست شده توسط سرزمین دانلود

سایر نسخه های این نرم افزار

سایر نرم افزارهای تست سخت افزار

  پسورد فایل دانلود شده، www.sarzamindownload.com میباشد.

راهنمای اجرا:

1. فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید.

2. با اجرای فایل AIDA64BusinessPortable ، برنامه را اجرا کنید.

 منبع:sarzamindownload.com



موضوعات : کامپیوتر , نرم افزار رایانه ,
نویسنده : admin
بازدید : 389
دوشنبه 29 مرداد 1397
نظر (0)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
کانال ما در تلگرام

اطلاعات کاربری
اطلاعات کاربری

عضو شويد


فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
تبادل لینک هوشمند
نظرسنجی
دانشجو یا فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
نظرشما درباره وبسایت ؟
کدهای اختصاصی


x بستن پنجره
تبلیغات
تبلیغات شما
آخرین اخبار
لینک های ورزشی